Unim món acadèmic i professional al VI Fòrum d'Escoles d'Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-audiovisual

07/06/2018

Directors i caps d’estudi de les escoles d’enginyeria i màsters de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual de Catalunya, es donaven cita ahir en el VI Fòrum d’Escoles d’Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual, una iniciativa de Telecos.cat que té com a objectiu intensificar les relacions entre el món acadèmic i professional.

Amb el patrocini d'EPSON, la trobada, que com és habitual es va dur a terme en el decurs d’un dinar de treball, comptava també amb la participació del nou rector de la UPC, enginyer de Telecomunicació i membre actiu de Telecos.cat, Francesc Torres.
 
Després de les paraules de benvinguda del president de Telecos.cat, Pedro Linares, arrencaven les presentacions amb una primera intervenció a càrrec de Salvador Ramon, director de Telecos.cat, qui va presentar els serveis i avantatges que l'entitat posa a disposició d'estudiants i professionals.

Arribava el torn després d'Aridana Llorens, professora del Departament d'Empreses de la UPC a Vilanova i la Geltrú, i autora de l' "Estudi sobre els perfils professionals de les enginyeres i els enginyers de l’àmbit de les TIC”. Aquest informe ha estat elaborat a partir dels resultats de l'enquesta realitzada a finals del darrer any als membres de les diferents entitats que conformen l'Associació de Professionals TIC -Telecos.cat, COEINF i GrausTIC-, i ofereix una comparativa respecte al mateix estudi realitzat fa una dècada, quan el Pla Bolonya encara no s'havia implantat. 
 
Després de la presentació de Juanjo Garcia, Corporate Business Account Manager d’Epson Iberica, s'iniciava un interessant diàleg entre els assistents.
 
>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
19 juny 2018 - Jornada ASEITEC: "Com la Internet de les Coses pot ajudar a les empreses"

20 juny 2018 - Jornada CECOT: "Les persones, clau de la transformació digital"

20 juny 2018 - Esmorzar-networking CTECNO: “Oportunitats del Blockchain al món TIC”

20 juny 2018 - Sessió informativa del postgrau en Strategic IT Management

21 juny 2018 - Sessió informativa del màster en Cybersecurity Management

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..