Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


INFO COVID-19: Horaris d'atenció, canals de comunicació i informació de servei

13/03/2020

Davant la fase d’alerta decretada pel Govern de la Generalitat i el Govern de l'estat a causa de la crisi sanitària generada pel coronavirus “Covid-19”, i seguint les recomanacions d’evitar al màxim els desplaçaments, des de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) apostem pel teletreball (podeu consultar el nostre decàleg de recomanacions AQUÍ). Tot i així, continuem actius i estant al vostre servei a través dels canals habituals de comunicació (telèfon, web, butlletins, correu electrònic i xarxes socials).

Les activitats de formació presencials programades per a aquestes dies (curs de Compliance, curs Pla operatiu d'emergències i gestió de crisis, i taller de Talk tracks for stand-up meetings) queden ajornades. Igualment, l’Assemblea General Ordinària convocada inicialment per al dia 1 d’abril, es posposa per al 22 de juny i serà en format online (més informació AQUÍ).

Us recordem, a continuació, els correus electrònics de referència:

 
Per telèfon ens localitzareu, com és habitual, al 93.551.33.22 (de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 15.30 a 19h; i els divendres de 10 a 13h).
 
Mantindrem aquestes mesures el temps que sigui necessari atenent les recomanacions que es facin des dels diferents organismes oficials. Des de Telecos.cat volem contribuir així a pal·liar els riscos innecessaris de contagi, alhora que traslladem un missatge de tranquil·litat i de responsabilitat a tothom, tot agraint la vostra col·laboració.

>> CONSULTA el Canal Salut de la Generalitat amb tota la informació oficial i actualitzada sobre el COVID-19.

 
>> CONSULTA la Resolució del PROCICAT per la qual s'adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir la COVID19

>> CONSULTA 
tota la informació relativa a les fases de desconfinament i el cronograma a seguir. 

>> CONSULTA el Pla de Transició a la Nova Normalitat aprovat pel govern estatal. 

>> CONSULTA tota la informació sobre mesures econòmiques i fiscals facilitada pel nostre servei d'assessorament.

>> CONSULTA tota la informació sobre mesures específiques per a PIMES i autònoms facilitada pel nostre servei d'assessorament. 

>> CONSULTA les darreres novetats sobre les ajudes a autònoms i empreses (informació facilitada pel nostre servei d'assessorament)

>> CONSULTA
 la informació sobre les ajudes al lloguer (informació facilitada pel nostre servei d'assessorament)

>> CONSULTA les darreres novetats sobre l'ajornament en el pagament d'impostos.
 

>> CONSULTA el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19. 

>> CONSULTA el Reial Decret Llei 10/2020, de 29 de març, paper qual és regula un Permís retribuït recuperable per a les persones Treballadores per compte Quant Aliè que no prestin serveis Essencials, per tal de Reduir la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19. 

>> CONSULTA l'Ordre SND / 307/2020, 30 de març, per la qual s'estableixen els criteris interpretatius per a l'aplicació del Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, i el model de declaració responsable per facilitar els trajectes necessaris entre el lloc de residència i de treball. 

>> CONSULTA el Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per fer front a l'COVID-19.
 

 
 
  
  

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 ag. 2020 - Gamesmatch 2020 - Virtual Networking Event

15 set. 2020 - Finding insights with data: bringing the power of AI and machine learning to IoT (webinar series)

16 set. 2020 - Sessió Informativa del màster en Advanced Programming for AAA Video Games i del màster en Animation & Digital Arts for AAA Video Games

28 set. 2020 - Webinar: Temps d'incertesa. Com accedir a dades i informació que sigui creïble i útil?

30 set. 2020 - Jornada de difusió tecnològica. Cap a un nou model d’indústria: 4.0 i sostenible

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.50

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto