Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


VISITA tècnica al Centre de co-Innovació de CISCO a Barcelona exclusiva per a membres de Telecos.cat (el 30/6 amb places limitades)

01/06/2022

El proper dijous 30 de juny els nostres associats tindran l'oportunitat de realitzar una visita guiada al centre de co-innovació de CISCO a Barcelona, situat a Ca l'Alier, al barri del Poblenou de Barcelona. L'edifici data de l'any 1865 i era antigament una fàbrica tèxtil. 
 
Avui, havent conservat i recuperat les seves parets, sòls i sostres, és l'espai que CISCO ha dedicat a la recerca i desenvolupament en tecnologies. Aquest centre de co-Innovació persegueix l'objectiu d'identificar les tendències disruptives clau del món de les TICs i fer-les realitat en la vida quotidiana. Hi col·laboren amb clients de tot el món, partners, start-ups, centres educatius i sector públic per idear i implementar solucions innovadores que donin lloc, no només a nous models de negocis, sinó també a oportunitats en projectes d'inclusió i sostenibilitat en els quals la tecnologia pot marcar la diferència.
 
Amb l'objectiu d'apropar aquest centre als professionals de l'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals, hem preparat una visita amb el següent programa:
 
16:30 – 16:40 Registre
16:40 – 17:10 Presentació del Centre, a càrrec de Xavier Azemar, director del Centre de co-Innovació de CISCO a Barcelona
17:10 – 18:00 Tour al centre i demostracions, a càrrec de Txema de Lecea, Program Manager del Centre de co-Innovació de CISCO a Barcelona
 
>>Els interessats a participar-hi cal que s'inscriguin abans del dimarts 28 de juny enviant un correu amb l'Assumpte "VISITA CISCO" a serveis@telecos.cat, indicant número de DNI i entitat/empresa per a la qual es treballi. Les places són limitades i exclusives per a membres de Telecos.cat al corrent de pagament de quotes. 
 
 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
04 jul. 2022 - Innovació 4.0 pels reptes de la indústria: Nous models de negoci

06 jul. 2022 - Webinar de Data Science: Preguntes freqüents en la Intel·ligència artificial

06 jul. 2022 - TEDxBarcelona: La Inmortalidad - con José Luis Cordeiro

08 jul. 2022 - Presentació de l'informe tecnològic Els semiconductors a Catalunya

12 jul. 2022 - Webinar gratuït “Conceptes d’Electromobilitat. Tecnologies Recàrrega VE AC/DC i normativa”

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.80

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto