NOVA OFERTA DE FORMACIÓ AMB PUE: Cursos en Data, Cloud, Ciberseguretat i Programació amb certificació inclosa (convocatòria Summer TIC)

23/05/2023

Arriba l'estiu i, amb ell, una gran oportunitat per millorar les teves habilitats professionals. I és que ja tens a la teva disposició la nova convocatòria Summer TIC de PUE amb cursos oficials en les especialitats amb més demanda i reconeixement, certificació inclosa per al col·lectiu PUE Alumni i la possibilitat de bonificació per a empreses a través de FUNDAE.
 
Entre la nova oferta de cursos, s'hi troben propostes tan interessants com el nou curs oficial Scrum Framework: Scrum Master & Product Owner Certified (un marc de gestió de projectes de metodologia àgil que ajuda els equips a lliurar productes de manera eficient i creativa amb el màxim valor).
 
També tens l'oprtunitat d'iniciar una carrera professional en xarxes i ciberseguretat amb els nous cursos en línia Cisco Certified Support Technician (CCST). Els cursos d'aquest programa, alineats amb certificacions oficials, habiliten la preparació i l'entrenament dels alumnes per a posicions altament demandades en les àrees de Ciberseguretat i Xarxes.
 
>>Recorda que gràcies al conveni amb Telecos.cat, els nostres associats poden gaudir d'un 10% de descompte en el preu d'aquesta convocatòria. Consulta tota l'oferta al següent enllaç.
  

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92