PROMOCIÓ: si ets membre de Telecos.cat, et convidem a l'EFINTEC23, la fira de la instal·lació i l'energia (el 18 i 19/10 al Recinte Montjuïc)

18/09/2023

Els propers 18 i 19 d'octubre torna EFINTEC2023, la fira de la instal·lació i l'energia que ja ha obert el procés de registre per visitar-la. Sota el lema "Renovant el model energètic", se celebrarà en el pavelló 8 de Fira Barcelona (Recinte Montjuïc) i reunirà 7.000 professionals, majoritàriament instal·ladors, però també arquitectes, enginyers o perfils tècnics, i 170 expositors, entre fabricants, distribuïdors i empreses afins al sector. A més, compta amb el suport de les principals institucions i associacions professionals, entre les quals Telecos.cat.

La fira, una iniciativa de la Federació de Gremis d'Instal·ladors de Catalunya (FEGICAT) ha revelat un dels epicentres d'aquesta edició: l'Auditori. Allí es celebrarà l'acte inaugural amb les autoritats i representants institucionals, però també acollirà al llarg dels dos dies, un ampli programa de ponències i taules rodones. 

A més d'aquest Auditori, al pavelló es podran trobar altres espais d'interès com: la Zona d'Innovació, on les empreses expositores podran presentar les seves últimes novetats, l'Escola, on els instal·ladors podran ampliar els seus coneixements d'una forma interactiva i gamificada, o l’Illa Gremial, que serà el punt de trobada per a facilitar el networking entre els professionals del sector i on els 19 gremis que conformen FEGICAT tindran la seva ambaixada per a atendre els professionals que visiten la fira.

En aquesta pròxima edició, la Generalitat de Catalunya també ha confirmat la seva participació expositiva a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT).
 
>>Gràcies a un acord de col·laboració amb l'organització, els membres de Telecos.cat interessats a participar tenen l'entrada de franc. Demana el codi promocional a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "EFINTEC2023".

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92