L'Enginyeria de Telecomunicació al món centra la darrera edició de 'El Cafè de les Telecos'

07/01/2015

Quina és la situació de l'enginyeria de telecomunicació més enllà de les nostres fronteres? Què implica exercir la professió en un context internacional? Estem patint una fugida de talent? Com estan valorats els nostres enginyers i enginyeres al món? Aquestes són només algunes de les qüestions a què intenta donar resposta la tertúlia "El Cafè de les Telecos", activitat de periodicitat mensual que té com a objectiu promoure i fer difusió de les TIC entre la societat

Per fer-ho, la quinzena edició d'aquest espai compta amb la participació de tres enginyers de telecomunicació  membres del nostre col·lectiu que actualment treballen a França, el Regne Unit i als Emirats Àrabs Units. Concretament els convidats són Montserrat Guàrdia (directora de Serveis d'Enginyeria de Software a Technip - París), Albert Moleiro (consultor de negoci de T-Systems per Volkswagen UK -Londres) i Xavier Estopà (enginyer de sistemes i director de Projectes per a Dubai Air Navigation Services). Els acompanyen Sònia Maza (cap de comunicació de Telecos.cat) i Tomás Cascante (director de Tertulia Digital i Barcelonadot), que n'és el presentador-moderador.

"El Cafè de les Telecos" compta amb el patrocini de Banc de Sabadell i amb la col·laboració de Technotrends, que cedeix les seves instal·lacions per fer-ne la gravació. El portal Barcelonadot també fa difusió del programa.

Mira/Escolta "El Cafè de les Telecos" núm. 15:
 


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92