Les TIC al món ferroviari, tema central de la darrera edició de 'El Cafè de les Telecos'

10/11/2015

Actualment les Tecnologies de la Informació i la Comunicació juguen un paper fonamental en el món ferroviari. En pocs anys, les TIC han  esdevingut un element indispensable de seguretat per al correcte funcionament de qualsevol xarxa ferroviària. Com s'ha produit aquesta evolució? Quina és la situació actual? Quin és el rol de l'enginyer de Telecomunicació en aquest sector? Cap a on ens porta el futur? Aquestes són només algunes de les qüestions que aborda la darrera edició de "El Cafè de les Telecos?", activitat de periodicitat mensual que té com a objectiu promoure i fer difusió de les TIC entre la societat.

Per fer-ho, la tertúlia compta amb la participació de tres experts en aquest àmbit, enginyers de Telecomunicació membres del col·lectiu: Albert Alcarraz (director de Sistemes Ferroviaris a 2it Ingeniería), Xavier Clotet (soci-director de Prysma i vicepresident de Telecos.cat) i Òscar Julià (director a Catalunya de Sener i vocal de Telecos.cat). Els acompanyen Sònia Maza (cap de comunicació de Telecos.cat) i Tomás Cascante (director de Tertulia Digital i Barcelonadot), que n'és el presentador-moderador.

"El Cafè de les Telecos" compta amb el patrocini de Cellnex i amb la col·laboració de Techno Trends, que cedeix les seves instal·lacions per fer-ne la gravació. El portal Barcelonadot també fa difusió del programa.
 
Mira/escolta "El Cafè de les Telecos" núm. 25: 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92