Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Participem al 2º International Forum on Professional Engineering a Toulouse de la mà de l'AQPE

12/06/2018

El passat divendres, 8 de juny, l’Ecole Nationale de l’Aviation Civile (ENAC) de Toulouse (França) acollia la celebració del 2n International Forum on Professional Engineering, com a continuació de l’anterior celebrat el 2017 a Barcelona i organitzat per l'AQPE i l'AIPE.

Aquest 2n Fòrum ha estat organitzat per la SNIPF (Société Nationale des Ingénieurs Professionnels de France) a Toulouse, capital europea de l’aeronàutica i l’espai. Telecos.cat hi ha estat present amb la participació de Josep Grinyó, vocal de la Junta directiva i membre del Comitè Avaluador de l’AQPE. També hi assistien Josep Canós, degà del COEIC i vicepresident de l’AQPE; Francesc Gonzalez, director general de l’AQPE; Joaquim Llagostera, secretari del CECCP i membre del Comitè de Direcció de l’AQPE; Toni Molina, secretari general de l’AQPE; Josep Maria Montagut, vocal de l’AEIC i membre del Comitè Avaluador de l’AQPE; Ma. de los Angeles Pita, gerent del CETIG i membre del Comitè de Direcció de l’AQPE i Elisabet Rodriguez, coordinadora de l’AQPE.
 
Aquest segon fòrum ha reunit, com a l'edició anterior, delegacions d’enginyers experts de França, Alemanya, Espanya, Itàlia i Holanda.

Els experts internacionals han detallat el model de certificació professional d’enginyers dels seus països. S’ha ressaltat la importància de la certificació per competències per al món professional de l’enginyeria, per a les empreses, per a les administracions i per a la societat en general.

El sistema de certificació neix com una necessitat de resposta a la identificació dels professionals millor capacitats, i ajuda a distingir els bons enginyers, així com la importància de generar un marc internacional de certificacions professionals a nivell europeu.

Després de les presentacions es va celebrar un dinar i finalment es van visitar les instal·lacions de l’Ecole Nationale d’Aviation Civile a Toulouse.

Aquesta jornada continuarà a Itàlia l’any 2019 i a Holanda l’any 2020, per donar continuïtat a aquest acte anual de tots els enginyers professionals europeus. 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
20 nov. 2018 - Jornada SmartLAB a la Diputació de Lleida

20 nov. 2018 - The Hub Event 2018: Barcelona & Catalonia Startup Hub

20 nov. 2018 - Seminari: Acoustical Physics meets Archaeology – the benefits of the collaboration between acoustic engineers and archaeologists

20 nov. 2018 - Jornada de Formació ISACA: “L’ENS i les organitzacions pertanyents al Sector Privat”

21 nov. 2018 - Presentació de la Guia de visualització de dades

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.33

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..