Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


PROMOCIÓ: Preu especial per a socis en les entrades a l'European Blockchain Convention (29 de novembre)

05/09/2018Gràcies a un acord de col·laboració, des de Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un descompte especial en el preu de les entrades de la primera edició de la European Blockchain Convention, que tindrà lloc el proper 29 de novembre a Barcelona i preveu reunir més de 500 assistents arribats de tota Europa. Aquesta convenció comptarà amb les ponències de més de 50 experts que debatran sobre el present i el futur de la tecnologia Blockchain, els principals casos d'ús i la regulació més recent.
 
Es tractaran qüestions com la identitat digital (descentralitzada) en el nou internet del valor, el sorgiment de les ICOs (Initial Coin Offering) com a nou vehicle de finançament, i les repercussions de l'emissió de moneda digital per part dels Bancs Centrals. Altres panells parlaran sobre els casos d'ús en logística, la indústria sanitària i per descomptat en l'Internet de les Coses (consulta el programa complet al següent enllaç).

Alguns dels ponents que participaran en aquesta edició són Catalin Sorin Ivan, Membre del Parlament Europeu; Thomas Moser, conseller del Banc Nacional de Suïssa; Marta Piekarska, directora d’Ecosistema d'Hyperledger; Michael Kumhof, Banc Central d'Anglaterra; Cristina Carrascosa, membre del EU Blockchain Observatory and Forum; Virginia Cram Martos, Blockchain Project Leader de les Nacions Unides; Lory Kehoe, Managing Director a ConsenSys; Eneko Knorr, emprenedor i business angel.

>> Si ets membre de Telecos.cat pots adquirir les entrades amb 110€ de descompte fent servir el codi que trobaràs a l'apartat Avantatges i Descomptes del nostre web.
 
+info sobre aquest esdeveniment a http://eblockchainconvention.com/ 

Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
20 nov. 2018 - Jornada SmartLAB a la Diputació de Lleida

20 nov. 2018 - The Hub Event 2018: Barcelona & Catalonia Startup Hub

20 nov. 2018 - Seminari: Acoustical Physics meets Archaeology – the benefits of the collaboration between acoustic engineers and archaeologists

20 nov. 2018 - Jornada de Formació ISACA: “L’ENS i les organitzacions pertanyents al Sector Privat”

21 nov. 2018 - Presentació de la Guia de visualització de dades

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.33

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..