Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   

WEBINAR: Impliquem-nos! Les telecomunicacions i les TIC, elements clau post-Covid19

DATA: 8 de juny de 2020
HORARI: 17:30h a 18:10h
LLOC: On line
INSCRIPCIÓ EXPRESS, envia un e-mail a: serveis@telecos.cat
PROFESSOR:
Membres de la Junta Directiva de Telecos.cat
El termini d’inscripció finalitza 24h abans de l’hora prevista de l’inici del webinar. Els inscrits rebran el link de connexió, per entrar a la sessió, el mateix dia 8 de juny durant el matí.
OBJECTIUS

La COVID19 ha provocat una situació de necessitat sobrevinguda i a més ha accelerat l’adopció d’una sèrie de pràctiques i coneixements tecnològics per part de la gran majoria de la societat com mai havíem vist abans. Pràctiques i coneixements que han vingut per quedar-se. Per això volem obrir un procés participatiu on els enginyers i enginyeres aportin el seu talent, opinió i experiència professional, per orientar i realitzar projectes per oferir-los per al desenvolupament de la societat post-Covid19, en benefici de tots. Se’ns obre un camp on els professionals del sector tenim la paraula. Ens hem de fer escoltar! També s’ha posat de manifest tota una sèrie de riscos que hem de saber identificar, valorar i minimitzar de cara al futur, en àmbits com la bretxa digital, la seguretat en les transaccions, la privacitat i la llibertat, per la utilització dels algoritmes, el big data i la intel·ligència artificial.
DIRIGIT A

Tot aquells que estiguin interessats a descobrir i participar de les accions impulsades per Telecos.cat en pro de la societat post-COVID19 (NO és imprescindible la condició d'associat/da)
PROGRAMA

>>Benvinguda, a càrrec de Pedro Linares, president de Telecos.cat. >>L'Enginyeria per a la transformació de la societat: Les telecomunicacions i les TIC, elements clau post-Covid19, a càrrec de Josep Ballart i Llorenç Guzmán, membres de la Junta Directiva de Telecos.cat. >>Les Telecos del futur, a càrrec d’Eloi Martin i Anna Sánchez, membres de la Junta Directiva de Telecos.cat. >>Crida a la participació activa, a càrrec de Josep Ventosa i Jordi López, membres de la Junta Directiva de Telecos.cat, i de Carles Sabater, cap de serveis de Telecos.cat >>Precs i preguntes Modera: Salvador Ramon, director de Telecos.cat
PREU

Gratuït
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.51

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto