Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   

SoftSkills- Entrenament per a directius

DATA: 1, 3, 8 i 10 de febrer 2022
HORARI: 16:00h a 18:00h
LLOC: ON LINE
El link de connexió s’enviarà abans de començar el curs.
PROFESSOR:
• Benjamin Almagro. Enginyer Agrònom. Expert en Intel·ligència emocional organitzacional i coach en formació. • Alejandra Avendaño. Llicenciada en Comunicació Social (l'Argentina) i Màster en Relacions Públiques i Comunicació Organitzacional (Barcelona). Sènior Coach Ontològic Professional. • Olga Vela. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Màster en Formació de Formadors per la UPC.
Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència
OBJECTIUS

Entrenar i enfortir les competències professionals per a potenciar el paper del directiu a l'empresa. • Prendre consciència de l'impacte de les nostres emocions i les dels altres. • Obtenir eines per a desenvolupar la nostra gestió emocional. • Reconèixer l'impacte de les nostres converses i el poder generatiu del llenguatge. • Incrementar el poder personal a través de l'ús eficaç de les competències conversacionals essencials. • Aprendre les estratègies per a fer presentacions impactants i efectives. • Conèixer les tècniques fonètiques, corporals i del llenguatge que milloren les presentacions.
DIRIGIT A

Professionals en actiu que assumeixin, o hagin d'assumir una funció de responsabilitat en qualsevol mena d'organització, i que vulguin enfortir les seves competències relacionals.
PROGRAMA

Taller de gestió emocional (1 i 3 de febrer) La importància de les emocions en la gestió d'equips de treball. Compartirem instruments que permeten millorar les relacions interpersonals. 1.Emocions: Què són?, Classificació. Clima laboral. 2.Intel·ligència emocional: Què és? Impacta en el resultat empresarial. 3.Model de competències emocionals. 4.Consciència emocional. 5.Regulació emocional. 6.Autonomia emocional. 7.Competència Social. 8.Habilitats de vida i benestar. Taller de gestió de les converses (8 de febrer) El poder transformador de la paraula. En conversar estem generant una realitat diferent, creant un món de possibilitats i de sentit, que abans d'aquesta conversa no existia. 1.Model de comunicació productiva. Parlar responsable i escolta compromesa. 2.Tots som diferents observadors. 3.El poder generatiu del llenguatge. 4.Els 6 actes lingüístics bàsics. 5.Donar i rebre feedback 6.Gestió de converses difícils. 7.El valor de ser apreciat. Taller de presentacions impactants (10 de febrer) Intervenir en públic, reunions, formacions o presentació de projectes. Els elements que actuen en aquests processos són semblants, les úniques diferències són l'objectiu, el temps i el públic al qual es dirigeixen. Aconseguir ser capaç de captar i retenir l'atenció és essencial en qualsevol cas.
PREU

120€ (associat/col·legiat) i 190€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.80

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto