Com desenvolupar equips d'Alt Rendiment

DATA: 20, 25 i 27 d'abril
HORARI: 16:00h a 19:00h
LLOC: ON LINE
Els enllaços de connexió seran enviats just abans del curs
PROFESSOR:
Olga Vela. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Màster en Formació de Formadors per la UPC. Amb sòlida experiència com a consultora en el disseny, coordinació i gestió d'activitats de comunicació, màrqueting i relacions públiques en organitzacions públiques i privades. Professora d’ habilitats directives i equips en graus, màsters i postgraus a diferents Universitats (La Salle, UPC, UOC, EUNCET) i a empreses nacionals i internacionals, administracions públiques i col·legis professionals.
*Possibilitat de fer el Test de Rols de Belbin: Eina d'autoconeixement i reconeixement de les persones de l'equip i per a la creació i direcció d'equips d'alt rendiment (pressupost apart: Test Belbin + Informe: 25€ per persona). DIPLOMA: Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència.
OBJECTIUS

• Crear equips d'alt rendiment a través de la diversitat de l'equip. • Potenciar les contribucions individuals. • Disposar d'eines per a evolucionar com a equip de treball. • Gestionar la diferència.
DIRIGIT A

Directius, comandaments i professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin potenciar i liderar equips, amb independència de la seva formació inicial. També és molt adequat per a aquells professionals que, desitgin actualitzar els seus coneixements.
PROGRAMA

• Model de les 9Cs Harvard. • La diversitat en l'equip. Aplicació del model Belbin. • Model Tuckman. Fases de l'evolució de l'equip. • Les 5 disfuncions Lencioni. Aplicació pràctica. • Diversitat, generacional, cultural, de gènere i cognitiva.
PREU

130€ (associat/col·legiat) i 195€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92