Si no veus correctament el correu, clica aquí.


telecos.cat

Promoció exclusiva per a membres del col·lectiu!

Logo Mutua

Condicions preferents en les assegurances de la Mútua dels Enginyers

Gràcies a un acord de col·laboració, la Mútua dels Enginyers proporciona als membres del nostre col·lectiu un seguit d’avantatges pel que fa a les  assegurances de cotxes, llar, Responsabilitat Civil Professional (per a empreses i enginyers), vida, accidents, baixa laboral, despeses quirúrgiques, dependència, hospitalització i rendes d'invalidesa.

Indica les teves necessitats al següent formulari, envia'l a telecos@mutua-enginyers.com i la Mútua et proporcionarà informació concreta.

Si després vols ser atès personalment, cada dimecres i a les nostres oficines, tindrem un professional de la Mútua que atendrà les consultes que et puguin sorgir (prèvia sol·licitud a serveis@telecos.cat).

 
Aquest acord reforça el nostre compromís d’aportar als associats les eines necessàries que facilitin el desenvolupament professional i social del col·lectiu.


>>Descarrega't el formulari 


Logo Banc Sabadell


Productes i serveis exclusius del Banc de Sabadell

Banc Sabadell treballa en PRO dels professionals. Per això, manté un acord de col·laboració amb el nostre col·lectiu per oferir-te productes i serveis exclusius pensats per cobrir totes les teves necessitats financeres: 


Accés al compte expansió PRO, avantatges per domiciliació de nòmina/pensió, servies de banca a distància, de valors i  personalitzats, productes d'estalvi i inversió, de finançament de l'economia personal i professional  i un llarg etcètera que pots consultar al següent PDF.


A més, pots fer extensiva aquesta oferta als teus familiars de primer grau.

+info


banner Smart City Expo