Si no veus correctament el correu, clica aquí.

Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació
telecos.cat

Oferta exclusiva per a membres de Telecos.cat!

masters i postagraus UPC 2014

10% de descompte en els màsters i postgraus de l'àrea tecnològica de la UPC School per al curs 2014-15

UPC School ofereix als nostres associats un 10% de descompte en els cursos següents destacats de la seva àrea tecnològica:

Postgrau en Lean Startup Creation NOU!
El programa ofereix als seus participants les eines, metodologies i tot el que es necessita saber per crear amb èxit la seva pròpia Startup.

+info


Postgrau en Direcció i Consultoria en Noves Tecnologies i Sistemes

Aquest programa té com a objectiu dotar als professionals d'instruments per entendre i analitzar les tendències actuals del Management, alinear les TIC en l'estratègia de negoci i millora de la competitivitat empresarial.

+info


Postgrau en R&D Management
Aquest postgrau ofereix als seus participants les eines, coneixements i habilitats específiques per a una correcta direcció i gestió dels projectes i l'aplicació dels seus resultats en el mercat, obre el camí per aconseguir resultats d'èxit en les convocatòries cada vegada més competitives per captar finançament de projectes d'I+D.

+info 


Postgrau en Postproducció. Motiongraphics i Visual Effects

Els projectes audiovisuals combinen, cada vegada més, diferents disciplines i eines, com són el 3D, la composició d'imatges reals, el Tracking, els Motiongraphics, etc, que requereixen coneixements avançats dels professionals del disseny, l'animació i l'edició.
Aquest postgrau ofereix les eines que es necessiten per assolir el màxim grau d'especialització i professionalitat.

+info 


Postgrau en Image Management: Fotografia i CGI
El programa neix per donar resposta a l'evolució de la imatge fotogràfica i de les tecnologies multimèdia que ha obert les possibilitats de crear imatges tant en l'àmbit real com en el virtual (CGI / Computer Generated Imagery) i d'ampliar les seves aplicacions en diferents entorns professionals.

+info


Consulta tota l’oferta formativa de la UPC School a:
http://www.talent.upc.edu