Si no veus correctament el correu, clica aquí.

Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació
telecos.cat

Oferta exclusiva per a membres de Telecos.cat!

masters i postagraus UPC 2014

10% de descompte en els màsters i postgraus de l'àrea tecnològica de la UPC School 

UPC School ofereix als nostres associats un 10% de descompte en els següents programes destacats de la seva àrea tecnològica que s'inicien aquest proper mes de febrer:

Máster en Cybersecurity Management
Els alumnes que cursin aquest Màster tindran l'oportunitat d'aprendre les metodologies i tècniques necessàries per gestionar, planificar, dissenyar i implementar els procediments necessaris per optimitzar la seguretat dels diferents actius, tenint en compte les últimes amenaces aparegudes el 2013 i el 2014.

No et perdis la sessió informativa del màster del dia 27/01/2015

+info


Postgrau en Lean Startup Creation

Vols fundar una startup amb èxit? Aprèn els mètodes importats de Silicon Valley a través d'experts emprenedors de Barcelona com a professors i de prestigiosos conferenciants. Aquest postgrau es basa en el mètode "Lean Startup" d'Eric Ries per a la creació de noves empreses digitals.
El programa ofereix als seus participants les eines, metodologies i tot el que es necessita saber per crear amb èxit la seva pròpia Startup.

+info


Postgrau en Smart Mobility: TIC & Sistemes intel·ligents de transport
Les smart cities representen un canvi en la gestió de les ciutats i els territoris que ofereix nombroses oportunitats de negoci, el que a la seva vegada genera un nínxol professional emergent. Aquest és el motiu pel qual la UPC School ha volgut impulsar aquest postgrau, pioner a Espanya i únic per les seves característiques.

No et perdis la sessió informativa del postgrau del dia 29/01/2015

+info 


Postgrau en Big Data Management Analytics

Un programa d’especialització i amb orientació pràctica que aporta una visió global d’un ecosistema Big Data i es profunditza en aquest perfil mixte: el de gestió (Big Data Management) i el d’explotació de les dades (Big Data Analytics), per extreure coneixement rellevant per l’organització amb algoritmes de Data Mining i Machine Learning (Big Data Analytics), amb aplicabilitat pràctica, visió de negoci i orientat a la presa de decisions estratègiques.

No et perdis la sessió informativa del postgrau del dia 05/02/2015

+info 


Curs en Business Process Management (BPM)
La capacitat de millorar processos de forma contínua per obtenir una rendibilitat de la inversió (ROI) és un dels principals leitmotiv de la proposta del BPM. Per adoptar aquest tipus de solucions dins l'empresa és necessari aplicar metodologies provades amb èxit i alinear els processos de negoci amb els objectius de l'empresa.

No et perdis la sessió informativa del curs del dia 21/01/2015

+info


Consulta tota l’oferta formativa de la UPC School a:
http://www.talent.upc.edu