Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   DISPUTATIO OF BCN 2017: “SUPERCOMPUTERS: An instrument for science, technology and the progress of society”

Una activitat anual de la Barcelona Knowledge Hub de l’Academia Europaea  (23 de novembre de 2017)   

Enguany, el Barcelona Knowledge Hub de l’Academia Europaea (AE-BKH) celebrarà per cinquè any consecutiu una Disputatio of Barcelona moderna. La Disputatio tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) el dijous 23 de novembre proper, a la Sala Prat de la Riba, de 19.00 a 20.30 h.   

La Disputatio of Barcelona 2017 debatrà sobre “SUPERCOMPUTERS: An instrument for science, technology and the progress of society”, on es discutiran diferents perspectives del tema. Els dos disputantes seran Mateo Valero, director del Super Computing Center of Barcelona (BSC), qui presentarà els aspectes de la “ciència i tecnologia,” i Alison Kennedy, directora del STFC Hartree Centre (Daresbury, Warrington, UK), qui presentarà els aspectes del “progrés de la societat.” El debat estarà coordinat per Josep M. Martorell (BSC) i Fabrizio Gagliardi (BSC). El debat acabarà amb un Col·loqui amb els assistents, on el públic adreçarà als dos disputantes qüestions relatives al tema debatut. La sessió es desenvoluparà en anglès. Després de la sessió hi haurà cava i refrescos en el Claustre de l’IEC.  

El dia anterior, el 22 de novembre, de 19.00 a 20.30 h, hi haurà un Concert a l’IEC (Sala Prat de la Riba), què serà interpretat per la soprano Marta Mathéu, i el pianista i compositor Albert Guinovart. Guinovart tocarà un piano Érard de finals del s. XIX, cedit pel Museu de la Música de Barcelona. El concert, sota el títol “La dimensió europea de Felip Pedrell,” presentarà cançons de Felip Pedrell, Manuel de Falla, Joaquín Turina, Enric Granados i Albert Guinovart. Després del concert hi haurà cava i refrescos en el Claustre de l’IEC.  

>>Per a més informació:  Barcelona Knowledge Hub: http://barcelona.acadeuro.org/

>>Academia Europea: http://acadeuro.orghttp://ae-info.org 

http://barcelona.acadeuro.org/bkhaction/vimeochannel/

L’assistència és gratuïta, però recomanem registrar-se prèviament, enviant un correu a Doina Bird, Hub Manager (dbird@iec.cat, o barcelona@acadeuro.org), per assegurar-se un seient a la sala principal.  

 
Anterior event Següent event

         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
21 gen. 2019 - Conferència: Barcelona: Hub d'analítica avançada i big data

22 gen. 2019 -
CURS d'Introducció al Blockchain

22 gen. 2019 - Sessió informativa del màster en Cybersecurity Management

23 gen. 2019 - Jornada d'Innovació TIC en Smart Cities

24 gen. 2019 - Conferènca: Radical startup, controlling your life, raising VC, & more: Jordi Romero

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.36

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..