Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   



VI Taula de la Professió: Ampliant les perspectives professionals
DADES I INSCRIPCIONS
Quan: Dimecres, 22 de novembre de 2017, de les 9 a les 12.30h
On:  Seu de l’empresa
PROMAX Electronica (C. Francesc Moragas, 71, l’Hospitalet de Llobregat (veure mapa)
Inscripció (gratuïta) per mitjà de formulari web o a inscripcio@telecos.cat

PRESENTACIÓ

El dimecres 22 de novembre, de 9 a 12.30h, Telecos.cat organitza la “VI Taula de la Professió: Ampliant les perspectives professionals”, que se celebrarà a la seu de l’empresa PROMAX (C. Francesc Moragas, 71, de l’Hospitalet de Llobregat).

En el decurs de la jornada, es presentarà tota la diversitat d’activitats professionals que, com a enginyers treballant per compte propi o com a despatx d’enginyeria, podem endegar. Per això, comptarem amb la participació d’enginyers experts, cadascun d’ells dins un àmbit d’actuació, que ens faran cinc cèntims de les peculiaritats, les limitacions tècniques i normatives, el marc legal, i de com s’han d’afrontar les realitzacions dels treballs professionals en cada cas.

La jornada es realitzarà a la seu de l’empresa PROMAX. Per això, també comptarem amb una petita exposició d’instruments i eines habituals en les instal·lacions de projectes de telecomunicacions. Per acabar, els assistents que ho desitgin podran fer una visita guiada a les seves instal·lacions.

PROGRAMA

9.00h Benvinguda, a càrrec de Pedro Linares, president de Telecos.cat 

9.05h Panell d’experts (20 minuts per intervenció):
  • “Diversitat d’encàrrecs professionals: projectes de BT, llicències d’activitats, dictàmens, auditories, informes”, a càrrec de Salvador Ramon, enginyer de Telecomunicació i director de Telecos.cat.
  • “Particularitats dels projectes de telecomunicacions en edificis singulars”, a càrrec de Víctor Viaplana, enginyer de Telecomunicació i director de VCN Enginyeria.
  • “Marc legal: Els serveis i les infraestructures comunes de telecomunicació”, a càrrec de Raimon Balart, enginyer de Telecomunicació i soci fundador de BCN Projecta.
10.05h Pausa-cafè
10.25h Panell d’experts (20 minuts per intervenció):
  • “Presentació de projectes tècnics de radiodifusió i TV”, a càrrec de Joan Gil, enginyer de Telecomunicació i vocal de la Junta directiva de Telecos.cat.
  • “Certificacions d’emissions radioelèctriques”, a càrrec d’Ismael Bataller, enginyer de Telecomunicació i director de Sinergia Telecom. 
  • “Presentació de projectes d’acústica”, a càrrec de Pere Artís, enginyer de Telecomunicació i fundador de Keacoustics.

11.25h Presentació de la Plataforma i servei d’actuació professional de Telecos.cat, a càrrec de Carles Sabater, enginyer de telecomunicació i responsable de Serveis a l’associat de Telecos.cat.

11.45h Presentació i demostració d’equips i instruments relacionats amb projectes de telecomunicacions, a càrrec de Jordi Pallarès, enginyer electrònic i director Comercial de PROMAX.

12.05h Visita a les instal·lacions de l’empresa PROMAX



Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto