Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   Conferència Design Thinker o les habilitats de disseny que el món necessita
CONFERÈNCIA
Design Thinker o les habilitats de disseny que el món necessita

El Design Thinking permet que es trobin solucions als problemes abordant-los des de diferents punts de vista. Aplicar el Design Thinking requereix conèixer el procés i experimentar-ho. Però aplicar el disseny i la innovació centrada en l'ésser humà requereix desenvolupar habilitats i un canvi de mentalitat.

El Design Thinking necessita Design Thinkers, persones no tant amb habilitats tècniques d'un dissenyador, sinó la manera de pensar i fer d'un dissenyador.

Pensar com un dissenyador, sense ser un dissenyador, pot transformar la teva manera de veure les coses, i per tant, la teva manera d'afrontar reptes i desenvolupar una estratègia.

Yoel Lenti i Violeta Bendersky, tots dos de INSITUM, consultora capdavantera en innovació estratègica, que ajuda a les organitzacions a resoldre problemes complexos, estratègics i ambigus a través d'enfocament centrat en les persones, ens faran una xerrada orientada a parlar de les habilitats del Design Thinker, aquelles habilitats de disseny que necessita el món i que creen solucions més centrades en les persones.

És una excel·lent oportunitat per escoltar de primera mà a dos professionals amb els qui compartim l'enfocament de la innovació centrada en l'ésser humà.

AGENDA

19:00H – 19:10H Bienvenida
19:00H – 20:00H Xerrada. Les habilitats de disseny que el món necessita
20:00H – 20:30H Preguntes i Networking

PONENTS

Yoel Lenti
Té més de 15 anys d'experiència en projectes de negoci estratègic per innovar en nous productes i serveis amb enfocament en l'usuari final. Ha col·laborat amb empreses de programari digital utilitzant eines d'interacció de disseny i aplicant etnografia al disseny de productes / serveis.

És l'actual director de INSITUM Europa. Ha desenvolupat projectes per a diverses indústries, inclosos serveis financers, FMCG, telecomunicacions, tecnologia i indústries de la cura de la salut.

Yoel és Llicenciat en Disseny Industrial per la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona - Espanya i posseeix un Mestratge en Disseny d'Interacció, de la mateixa universitat. També posseeix un batxillerat en Psicologia de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya)

Violeta Bendersky
Especialitzada en customer insights i Design Thinking. Violeta té un Postgrau en Organitzacions sense Finalitats de Lucre (Saint Andrews University) amb un enfocament en la problemàtica del sector social i el seu creixement. També va rebre una llicenciatura en Ciències Polítiques de la Universitat de Buenos Aires, Argentina. Durant els últims 5 anys en INSITUM ha treballat per a diferents indústries i sectors com a tecnologia, atenció mèdica, béns de consum i serveis. Violeta va començar com a consultora de recerca i actualment és la gerent d'operacions de l'oficina europea.

Divendres
12/01
19:00h a 21:00h mobile world centre
Accés amb registre
Hi ha places disponiblesAnterior event Següent event

         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
21 gen. 2019 - Conferència: Barcelona: Hub d'analítica avançada i big data

22 gen. 2019 -
CURS d'Introducció al Blockchain

22 gen. 2019 - Sessió informativa del màster en Cybersecurity Management

23 gen. 2019 - Jornada d'Innovació TIC en Smart Cities

24 gen. 2019 - Conferènca: Radical startup, controlling your life, raising VC, & more: Jordi Romero

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.36

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..