Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   CELEBRACIÓ DE SANT JORDI: Presentació dels llibres d'Andreu Veà i Enric Barba
Tal i com vam fer fa dos anys, enguany Telecos.cat vol celebrar Sant Jordi d'una forma especial. El proper 18 d'abril a partir de les 19h (just quan acabi l'Assemblea General Ordinàdia), la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (un espai emblemàtic ubicat al carre Hospital, núm. 56 de Barcelona) acollirà l'acte de presentació dels llibres d'Andreu Veà i Enric Barba, enginyers membres del nostre col·lectiu.

Concretament Veà (biògraf d'Internet i emprenedor, recentment guardonat amb el Premi Salvà i Campillo a la Personalitat destacada) ens descobrirà la seva obra "Tecnología para andar por casa", un llibre pensat per solucionar la «vida digital» de qualsevol ciutadà a través d'una sèrie de preguntes i dubtes que sorgeixen freqüentment a qualsevol persona que utilitzi una tecnologia en l'àmbit d'Internet, telefonia, informàtica, vídeo, fotografia, connectivitat, oci o salut, entre d'altres (+info al següent enllaç).

Pel que fa a Barba (expert en les metodologies més avançades en gestió integral de la qualitat -ha pilotat la Divisió B2B de
Cirsa Corporate Corporation i ha exercit càrrecs directius a Terra, Sony, Roca i Philips), ens presentarà la segona edició de la seva obra -co-escrita amb José Ramón Magarzo-, "Cómo gestionar la innovación", on analitza de forma rigurosa els aspectes bàsics en tot procés innovador, com l'estratègia, la gestió del talent, la metodologia i la cultura empresarial, així com el retorn de les inversions en innovació (+info al següent enllaç).

Després d'una breu presentació, els assistents podrem intercanviar impressions i punts de vista amb els autors, tot en el marc d'una copa de cava que servirà per commemorar per avançat la diada de Sant Jordi.

Tots els assistents rebran una rosa com a obsequi, i es podran adquirir els llibres presentats signats pels autors en condicions molt especials

>>Si vols participar d'aquesta activitat (exclusiva per a socis, que poden venir amb un acompanyant) envia un correu electrònic a serveis@telecos.cat o inscriu-te a través del següent formulari (les places són limitades).Anterior event Següent event

         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
21 febr. 2019 - 2da mHealth BCN Conference

21 febr. 2019 - Design Thinking ¿Obsoleto en 2019 frente a las metodologías Agile?

24 febr. 2019 - Mobile Lunch: Technology matters

25 febr. 2019 - MWC Barcelona

25 febr. 2019 - 4YFN

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.37

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..