Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   Workshop: “Com crear negoci a partir de les dades?”Presentació del Certificat Professional Open Data Engineers

L’Associació Catalana d´Enginyers de Telecomunicació, el Col·legi d’Enginyers en Informàtica de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Industrials s’han unit amb Iniciativa Barcelona Open Data, per promoure la formació en dades obertes entre els enginyers i enginyeres.

Per això, el proper 5 de juny a les 18h farem un Workshop sobre Com crear negoci a partir de les dades?”, on volem aproximar el valor de les dades obertes per generar oportunitat econòmica en l´àmbit de les enginyeries. Ens acompanyaran algunes empreses del sector de les telecomunicacions, industrials i informàtica que ja estan utilitzant les dades pel seu negoci.

Aprofitarem també per presentar el nou Certificat Professional Open Data Engineers, que s’emmarca dintre de la Titulació Professional Data Engineers.

L’acte començara amb una primera xerrada introductòria sobre “El valor econòmic de la reutilització de les dades”, a càrrec de Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data.

Tot seguit, intervendran les tres empreses de l’àmbit de les enginyeries que utilitzen dades obertes per millorar el seu negoci. En primer lloc, Jordi Casas, Senior Data Engineer a Seat Metropolis:Lab, un laboratori digital que analitza i busca solucions intel·ligents pels reptes a què farà front la mobilitat futura. En segon lloc, Rafael Gonzalez Esquinas, LEAN Supply Chain Manager de Setesca, una Consultoria estratègica, tecnològica i logística. I, per últim, Eduard Martin Lineros, director d´Smart Cities i Estratègia per al Sector Públic de Sopra Steria i degà del COEINF.

Inscriu-te!
Activitat: Com crear negoci a partir de les dades?
Dia: Dimarts 5 de Juny
Hora: 18h
Lloc: Sala Seu EIC Anterior event Següent event

         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
21 maig 2019 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE (Long Term Evolution)

23 maig 2019 - Open Day TIC

24 maig 2019 - Jornada de Videojocs Three Headed Monkey Awards (3HMA)

27 maig 2019 - Plenary meeting in Rome: "Towards a new reality in the Certification of Competencies for Engineers"

30 maig 2019 -
CURS d'Introducció a les xarxes de telecomunicació 5G

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.39

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..