Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   Jornada: “Noies, Les TIC són Nostres”

El proper dilluns 29 d’abril a les 7 de la tarda a la seu del Movistar Centre c/ Fontanella 2, l’associació Dones en Xarxa farà la presentació de la nova campanya d’impuls del projecte “Noies, les TIC són nostres“, amb 35 nous vídeos i noves estratègies de comunicació i la participació de youtubers referents feministes i de l’àmbit digital com Lula Gòmez creadora de la serie de capítols “Eres una caca” i Marta & Sara les protagonistes del canal “Devermut”.

Aquest projecte va dirigit a les noies d’entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir les seves carreres i es fan la pregunta de “Per què he d’estudiar TIC?”  És un projecte per fomentar a que més noies en el moment que han de decidir el seu futur acadèmic i professional tinguin consciència del ventall de possibilitats que tenen les vocacions STEM.

La situació actual mostra que no s’han produït avenços significatius des de l’any 1999, on la presencia de les dones en el sector TIC era de 33% i que en el 2017, nomès ha augmentat al 37,4%. Així ho estableix l’estudi fet per l’Associació d’Empresas d’Electrónica, Tecnologíes de l’Informació, Telecomunicacions i Continguts Digitals (Ametic), patronal del sector tecnològic i digital espanyol. Segons la Comissió Europea, l’any 2020 existiràn 500.000 vacants de perfils tecnològics a Espanya però per manca de professionals no es cobriràn.

Aquest portal dóna un missatge clar en primera persona, de perquè les noies han d’estudiar tecnologia.

Ens agradaria que ens poguessis acompanyar en la presentació i confirmar-nos la teva presència el més aviat possible per temes organitzatius en aquest formulari.

Dones en Xarxa és una associació que té com a objectiu apoderar les dones a l’àmbit digital i combatre la bretxa digital de gènere, fomentar l’emprenedoria i el lideratge a través d’estratègies de sororitat, cooperació, participació i visibilització de l’opinió de les dones a la xarxa i creació de nous espais de networking.
Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
09 des. 2020 - Jornada CTECNO: "El català, una llengua digital"

10 des. 2020 - Barcelona Digital Talent Day

10 des. 2020 - Comisión de Resiliencia-Taller de Riesgos de Alastria

10 des. 2020 - Sessió informativa del postgrau en Gestió d'Equips Virtuals

11 des. 2020 - Conferència: "L'Aventura Internacional AAA" amb Ubisoft Berlín + Premis Three Headed Monkey Awards (3HMA)

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.51

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto