Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   BCN.AI Winter 2020Després de l'hivern, convidarem a més de 150 persones d'investigació, indústria i startups a reunir-se per escoltar els millors professionals de la IA a Barcelona. La ciutat té moltes persones amb talent en el camp del deep learning i volem que n'esdevingui un hub. Per això però, ens cal ajuntar primer a les persones. Hi hauràn presentacions tècniques, on s'espera que els assistents tinguin un coneixement fonamental en Machine learning.  Per obtenir més informació sobre la nostra visió de Barcelona com a centre d'inteligència Artificial podeu visitar www.bcn.ai o apuntar-vos al proper esdeveniment

Ponents
Albert Pumarola - PhD student in Computer Vision and Deep Learning
Jan Carbonell - Organizer of Bcn.ai
Mystery Speaker - Hate Speech Publication

Agenda
18:05 - 18:15 Introduction
18:15 - 18:45 State of AI in Barcelona
En aquesta presentació, en Jan tractarà algunes de les novetats recents sobre l'AI i la ciutat, juntament amb la visió de bcn.ai sobre com millorar-la.


18:45 - 19:30 “GANimation: One-Shot Anatomically Consistent Facial Animation” (ICJV 2019) and "3DPeople: Modeling the Geometry of Dressed Humans" (ICCV 2019)
L’Albert Pumarola ja és un investigador amb diverses publicacions d'impacte i encara ni tan sols ha acabat el seu doctorat. Ha realitzat una estada de recerca al Carnegie Mellon, juntament amb unes pràctiques de recerca en FacebookAI i, més recentment, a Google AI. Ha tingut publicacions en revistes d'intel·ligència artificial i visió per computació i ha guanyat el premi a el millor paper. En aquesta xerrada, Albert parlarà de com van crear un nou esquema de condicionament de GAN basat en anotacions d'Unitats d'Acció (AU), que descriuen en un continu múltiple els moviments anatòmics facials que defineixen una expressió humana. A més, també parlarà d'un treball més recent que detalla (I) Un nou dataset sintètics a gran escala amb imatges foto-realistes de 80 subjectes realitzant 70 activitats i usant diversos vestits. (II) Una nova representació de la forma de el cos en 3D basada en imatges geomètriques. (III) Una xarxa generativa profunda multi-resolució que, donada una imatge d'entrada d'un humà vestit, prediu la seva imatge geomètrica (i per tant la forma de el cos vestit) d'una manera integral.

19:30- 20:30 Networking

Divendres
24/01
18:00h a 20:30h movistar centre
Accés gratuït amb registre
Hi ha places disponiblesAnterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
21 set. 2020 - European Blockchain Convention

22 set. 2020 - Sessió Informativa del màster en Sistemes d'Informació Geogràfica (en línia)

22 set. 2020 - Sessió Informativa del màster en Internet of Things (IoT) (en línia)

28 set. 2020 - Webinar: Temps d'incertesa. Com accedir a dades i informació que sigui creïble i útil?

29 set. 2020 - Diada de les TIC 2020: “Technology Empowering People”

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.50

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto