Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   Presentació BFORPLANET
La consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030 és un desafiament en el qual empreses, institucions i tots els sectors de la societat civil han d'estar implicats.

Per aquest motiu ens complau convidar-lo a la posada en comú que el Govern d'Espanya, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Banc Mundial, Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament i Fira de Barcelona realitzaran al respecte, el proper 30 de gener de 2020, a les 10,30 hores al Palau de la Música Catalana.

Així mateix, i d'acord amb el compromís que Fira de Barcelona té davant els reptes proposats per l'Organització de les Nacions Unides, volem presentar oficialment un nou esdeveniment d'abast global sobre desenvolupament sostenible i negocis amb propòsit.

La urgència de comptar amb solucions reals ens ha portat a plantejar la necessitat d'aquesta trobada que reunirà els sectors públic, privat i civil, ja que estem convençuts que aquesta gran tasca s'ha de concretar entre tots.

Comptem amb tots vostès: alts directius d'empreses, institucions i organitzacions públiques i privades, perquè en conjunt creem una gran plataforma multisectorial que permeti convertir-nos en catalitzadors reals de cada un dels ODS en les diferents indústries.

La seva presència i compromís és extremadament valuós i significatiu per enfrontar en conjunt la crida a l'acció realitzada per Nacions Unides, seguint l'esperit de l'ODS número 17 d'enfortir les aliances. La generació de solucions i acords ja no només està enfocat a un futur més sostenible, sinó a un present que reclama accions concretes i urgents en tots els sectors.

Esperem comptar amb vostès a l'acte de presentació, on els reptes per a un nou horitzó de negocis es fusionaran amb la imperdible història de vida i performance del carismàtic violinista Ara Malikian. I en un dels escenaris culturals més bonics de Barcelona, al Palau de la Música Catalana.
 
>>CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA (nom i càrrec) a bforplanet.event@firabarcelona.comAnterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
23 set. 2020 - 10es Jornades R+D+I TIC Salut i Social

28 set. 2020 - Webinar: Temps d'incertesa. Com accedir a dades i informació que sigui creïble i útil?

29 set. 2020 - Diada de les TIC 2020: “Technology Empowering People”

29 set. 2020 - Gran Final SmartCatalonia Challenge 2020 amb ARCA

29 set. 2020 -
Celebració de #SantGabriel2020: 100 anys avançant-nos a futur

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.50

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto