Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   



Virtual Lean Coffee

Os invito a probar un nuevo formato facilitado online, el Virtual Lean Coffee.

Un Lean Coffee es una reunión estructurada, pero sin agenda. Los participantes se reúnen, construyen una agenda y comienzan a hablar. Las conversaciones son dirigidas y productivas porque la agenda de la reunión se generó democráticamente.

Los pasos son simples, directos y pueden modificarse según la situación. Aquí está la versión simple que miraremos de seguir:
1. Configurar y ordenar las ideas
2. Identificar de qué quieres hablar
3. Votaremos y luego vamos iniciar un debate

Horario del webinar en directo
25 de Marzo de 2019

  • 5:30 pm (UTC+1 Andorra, Barcelona y Madrid)
  • 1:30 pm (UTC-3 Argentina, Paraguay, Uruguay y Chile)
  • 12:30 pm (UTC-4 Venezuela, República Dominicana, Bolivia, Miami y Puerto Rico)
  • 11:30 am (UTC-5 Colombia, Perú, Panamá y Ecuador)
  • 10:30 am (UTC-6 México, Nicaragua, Guatemala, Honduras, El Salvador y Costa Rica)
Sobre el instructor del webinar

Guillem es un Professional Scrum Trainer por Scrum.org y fundador de Agile611. También es colaborador de Ceasoft e Itnove. Ayuda a clientes y estudiantes a mejorar sus habilidades de desarrollo de productos, servicios y proyectos usando metodologías ágiles.

Lo hace a través de clases, cursos, workshops pero también en coaching y mentoring.

¡Felices iteraciones y priorizaciones de backlog!



Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 abr. 2020 - WEBINAR GRATUÏT: 7 consells per realitzar reunions Online altament efectives

07 abr. 2020 - START THE FUTURE: Global online event vs the current health emergency

07 abr. 2020 - WEBINAR AQPE: Certifica't des de casa

20 abr. 2020 -
CURS ONLINE: Què cal fer per treure el màxim profit a LINKEDIN?

28 abr. 2020 -
CURS: Introducció al mon del “Blockchain” (3a edició)

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto