Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   Presentació de l’Informe Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial a Catalunya

El 2 de març tindrà lloc l'acte de presentació de l'Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial (IA) a Catalunya, en el marc de l’Estratègia d’intel·ligència artificial de Catalunya i de la RIS3CAT

A partir de les dades de Cordis per a projectes de recerca i innovació d’Horitzó 2020 i de les dades dels projectes de la RIS3CAT, aquest informe té tres objectius principals:

  • Identificar i analitzar quins són els principals actors de Catalunya que fan recerca i innovació en l’àmbit de la intel·ligència artificial, les seves xarxes de col·laboració i els àmbits d’especialització.
  • Analitzar el posicionament relatiu de Catalunya en relació amb les regions líders a Europa i les xarxes de col·laboració dels actors de Catalunya a la UE.
  • Entendre de quina manera la intel·ligència artificial contribueix a adreçar els reptes de la societat (ODS) i de la indústria.

L’anàlisi elaborada posiciona Catalunya com a regió capdavantera en intel·ligència artificial a Europa, amb capacitat d’atraure un elevat volum de fons competitius europeus, especialment en projectes d’innovació en les pimes i d’aplicació de la intel·ligència artificial als reptes de la societat. 

En l'informe es destaca la gran quantitat de projectes d’innovació i aplicació de la intel·ligència artificial en els àmbits prioritaris de la RIS3CAT, especialment en salutsistemes industrialsenergia i recursosmobilitat sostenible i Indústries culturals i basades en l’experiència. Molts d’aquests projectes contribueixen també als ODS i tenen potencial de ser replicats i escalats i esdevenir motor per a la transició digital i verda de l’economia catalana.

En aquesta sessió es presentaran la metodologia i els resultats de l’informe.

Programa

10h Presentació de l’acte:

  • Joan Lluís Mas, Cap de l’Àrea Digital d’Eurecat i Director del CIDAI.

10:05h Benvinguda institucional:

  • Daniel Marco, Director general d’Innovació i Economia Digital, Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques.

10:10h Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial: Objectius de política, metodologia, resultats i aprenentatges:

  • Tatiana Fernàndez, Cap de l’Àrea de Promoció Econòmica, Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació.
  • Enric Fuster, Director de consultoria a SIRIS Academic.

10:55h Torn obert de preguntes
11h Fi de l’acte de presentació

 

Més informació aquí.

 
Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 febr. 2021 - #BarcelonaTribunaOnline "La innovació, la gestió del talent i la recerca científica a Barcelona"

26 febr. 2021 -
NOU WEBINAR gratuït: Com prevenir/afrontar els atacs de ransomware (adreçat a responsables i tècnics TIC de l'Administració pública)

02 març 2021 - Presentació de l’Informe Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial a Catalunya

02 març 2021 - Webinar: Dones Professionals davant la pandèmia. Lliçons i accions

03 març 2021 - WEBINAR AQPE: La certificació utilitzada per Responsables d'Enginyeria i Gestió de Talent

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.54

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto