Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


L'electrònica centra una nova edició de "El cafè de les Telecos"

07/10/2015

 
 
Qui s’imagina la nostra vida sense l’electrònica? L’electrònica té un impacte molt important en tots els sectors de la nostra societat. La majoria de coses del nostre voltant tenen components electrònics que interactuen amb nosaltres en el nostre dia a dia. Però quin grau d’influència té en les nostres vides? Quins canvis ha experimentat en els darrers anys? Quina implementació té avui? Cap a on s’encaminarà a curt termini? Què és el maquinari lliure i quines són les seves plataformes d’èxit? Quin paper té l'electrònica en el món de l’Internet of Things o en el Big Data? 
 
La darrera edició de “El cafè de les Telecos” s'ha centrat en l'electrònica del present i del futur i ha analitzat aquestes, i moltes altres qüestions. Per fer-ho, ha comptat amb la participació de tres experts, tres enginyers de telecomunicació, que a més formen part del nostre col·lectiu: Jordi Binefa, professor de Cicles Formatius de Grau Superior d'informàtica i robòtica a l'escola Jesuïtes El Clot i fundador i desenvolupador de maquinari i programari a electronics.cat; Cesc Parramon enginyer de projectes a GIMON; i Daniel Tarragó, que treballa en el departament de R+D de Sistemes Electrònics Progrés, a Bellpuig (Lleida), i és el nostre Delegat Territorial a Lleida.
 
“El cafè de les telecos” és una activitat de periodicitat mensual que té com a objectiu promoure i fer difusió de les TIC entre la societat. Compta amb el patrocini de Cellnex i amb la col·laboració de Technotrends, que cedeix les seves instal·lacions per fer-ne la gravació. 

MIRA/ESCOLTA LA TERTÚLIA


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
28 oct. 2021 - La participació de les persones grans en la nova societat digital: Oportunitats i riscos

28 oct. 2021 - 3a sessió iGenium’21: Transició ecològica i enginyeria

28 oct. 2021 - Sessió informativa del postgrau en Full-Stack Web Technologies (En línia) i del postgrau en Full-Stack Web

03 nov. 2021 - Diada de les TIC: "Eix de la transformació econòmica i social"

03 nov. 2021 - Diàleg ATREVIA: Model de Transició Energètica i els efectes del Canvi Climàtic a Catalunya

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.67

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto