Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   
APUNTA´T AL DIRECTORI DE FORMADORS 

 
Des de Telecos.cat volem impulsar als associats amb experiència al camp de la docència promovent la impartició de cursos dins de l’àmbit de les telecomunicacions a través de: entitats que gestionen la formació per a aturats impulsada pel SOC, empreses i entitats de formació continua, Escoles de Cicles Formatius de Grau Mig o Superior, Escoles Universitàries i per als cursos organitzats des de Telecos.cat.

Fent-nos arribar el formulari que trobaràs a continuació, t’inscriurem al nostre directori de formadors i el facilitarem als diferents centres i entitats perquè es posin en contacte amb tu  quan sorgeixi l’oportunitat.

Per tal d’apuntar-te al nostre directori de docents has d’omplir el següent formulari i enviar-lo a:  secretaria@telecos.cat  amb l’assumpte "Directori de formadors”.

 

 

 

 Com a formador és indispensable complir algun del següents requisits:
  • Estar en possessió del certificat de professionalitat de formador ocupacional o del certificat de professionalitat de docència de la formació professional per a l´ocupació.
  • Estar en possessió de les titulacions universitàries oficials de llicenciat en Pedagogia, Psicopedagogia o de Mestre en qualsevol de les seves especialitats, d´un títol universitari de graduat en l´àmbit de la Psicologia o de la Pedagogia, o d´un títol universitari oficial de postgrau als esmentats àmbits.
  • Tenir una titulació universitària oficial distinta de les indicades en l´apartat anterior i tenir a més el Certificat d´Aptitud Pedagògica o els títols professionals d´especialització didàctica i el certificat de qualificació pedagògica. 
  • Tenir el Màster Universitari habilitant per a l´exercici de les Professions regulades de Professor d´Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Escoles Oficials d´Idiomes i els qui acrediten la superació d´un curs de formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica exigida per a aquelles persones que, estant en possessió d´una titulació declarada equivalent a efectes de docència, no poden realitzar els estudis de màster, establerta en la disposició addicional primera del Reial decret 1834/2008, de 8 de novembre, pel qual es defineixen les condicions de formació per a l´exercici de la docència en l´educació secundària obligatòria, el batxillerat, la formació professional i els ensenyaments de règim especial i s´estableixen les especialitats dels cossos docents d´ensenyament secundari.
  • Tenir una experiència docent contrastada d´almenys 600 hores en els últims deu anys en formació professional per a l´ocupació o del sistema educatiu.

 

Per qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de: secretaria@telecos.cat.

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
12 des. 2022 - Presentació del Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada al sector Agroalimentari

12 des. 2022 - Jornada Lovelace: Connecting Women's Talent

13 des. 2022 - Final SmartCatalonia Challenge amb l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

13 des. 2022 - Oportunitats i reptes en Green economy

14 des. 2022 - 12x12 Congress 2022

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.80

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto