Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Avís Legal

ASSOCIACIÓ CATALANA D’ENGINYERS DE TELECOMUNICACIÓ (ACET d’ara endavant)


Per complir amb la normativa definida a la Llei 34/ 2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

Titular: Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació
Adreça: Pl. Ramon Berenguer el Gran 1, entresòl dret. 08002. Barcelona
Telèfon: 935513322
e-mail: secretaria@telecos.cat
NIF: G60292224

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Amb l’objectiu de complir els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, ACET informa als usuaris d’aquesta pàgina web i receptors dels missatges de correu electrònic dels punts següents:

Tota la informació que rebi ACET serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i s’incorporarà als fitxers automatitzats de la seva propietat, la creació dels quals ha estat degudament notificada a l’Agència de Protecció de Dades.

Aquesta informació és emprada exclusivament per ACET amb la finalitat de mantenir la relació informativa, comercial i mercantil amb els seus associats, usuaris i clients, així com per mantenir-los puntualment assabentats dels productes i serveis que ofereix, i no serà comunicada a terceres parts excepte en els casos en què ACET estigui obligada legalment o es tracti de dades d’informació pública.

Les persones interessades podran exercir respecte a ACET els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com l´oposició o limitació del tractament de les seves dades personals, mitjançant un escrit signat adreçat a ACET , pl. Ramon Berenguer el Gran, 1, entresòl dret, Barcelona, tot afegint-hi en qualsevol cas la fotocòpia del DNI de la persona interessada.

ACET desarà les dades de caràcter personal que hagi recollit, i adoptarà les mesures necessàries per evitar-ne l´alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. ACET complirà amb aquesta obligació de conformitat amb el Reglament 2016/679 (UE) del 26 d´abril, del Parlament Europeu i Consell de la Unió Europea, anomenat Reglament General de Protecció de Dades, i totes les disposicions posteriors.

PROPIETAT INTELECTUAL

Tots els continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els documents sonors i qualsevol altre material, són propietat de l´ACET. Es reserven tots els drets d’explotació.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut d´aquest pàgina web sense autorització expressa i per escrit del titular.
 
RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I ELS ENLLAÇOS
ACET no assumeix la responsabilitat de les infraccions en que puguin incórrer els usuaris o dels danys i perjudicis causats per l´ús d´aquesta web i es reserva el dret d´actualització i modificació de la informació sense previ avís.

ACET tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors als enllaços als quals es pot accedir a través de la nostra pàgina web L´única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l´accés a una informació que pot ésser del seu interès.
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
21 maig 2019 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE (Long Term Evolution)

22 maig 2019 - Xerrades Telemàtiques - Guillem Cabrera (Rakuten TV) - Bringing cinema at home

22 maig 2019 - MASTEAM Talks - Application-aware User-centric Programmable Architectures for 5G multi-tenant networks

23 maig 2019 - Open Day TIC

24 maig 2019 - Jornada de Videojocs Three Headed Monkey Awards (3HMA)

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.39

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..