Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Comunicat de Telecos.cat en relació al decret-llei de seguretat digital

08/11/2019

Davant de la publicació al BOE del “Real Decreto-ley 14/2019, de 31 de octubre, por el que se adoptan medidas urgentes por razones de seguridad pública en materia de administración digital, contratación del sector público y telecomunicaciones”, TELECOS.CAT vol mostrar la seva preocupació per l'impacte que pot tenir en els drets i deures de la societat en la que vivim.

La xarxa d'Internet ha de ser un mitjà de comunicació lliure, on tothom pugui expressar les seves idees o propostes. En tot cas, entenem que si esdevé alguna situació il·legal s'ha de tramitar mitjançant el procediment jurídic adequat.

Els enginyers i les enginyeres de Telecomunicació hem construït durant dècades unes infraestructures i uns serveis de telecomunicacions que permeten la lliure comunicació de les persones. En aquesta evolució digital també s'han implementat mecanismes de control tècnic que permeten millorar la qualitat del servei i les possibilitats d'interacció social.

Entenem que el control polític de les xarxes no soluciona cap problema. Tot el contrari, projecta una imatge vers la resta del món que pot comprometre el lideratge tecnològic de Barcelona a nivell mundial i, per tant, impactar negativament tant en l'economia com en la retenció i captació de talent tecnològic.

Posem de manifest que la limitació en àmbit geogràfic per l'allotjament de dades redueix la possibilitat d'accedir a les millors i més adequades solucions tecnològiques, en funció de la innovació, garanties i qualitat del seu producte/servei tecnològic.

Ens mostrem molt preocupats per l'ús i control polític que es vol fer de les xarxes de telecomunicacions i per això reclamem, una vegada més, la neutralitat a la xarxa i l'aposta pel diàleg entre tots els actors per trobar solucions.

TELECOS.CAT es posa a disposició de totes les entitats per afrontar aquest fet, les solucions que es poden trobar i analitzar l'impacte que pot tenir en la nostra societat.

Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació

www.telecos.cat


Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
30 gen. 2020 - L'atracció del talent digital, un repte en majúscules per a les empreses

30 gen. 2020 - Conferència: Competition policy for the digital era

30 gen. 2020 - Conferència: Present i futur de la movilitat

30 gen. 2020 - SmartCatalonia Challenge Port Tarragona

30 gen. 2020 - Presentació BFORPLANET

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.47

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto