Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Dones i TIC, tema central de 'El Cafè de les Telecos'

22/04/2014


En motiu del Dia Mundial de les Noies a les TIC (que se celebra aquest 24 d'abril arreu del món; +info: girlsinict.org), Dones i TIC ha estat el tema escollit per a la setena edició de la tertúlia "El Cafè de les Telecos", activitat de periodicitat mensual que té com a objectiu promoure i fer difusió de les tecnologies de la informació i la comunicació entre la societat.

En format de tertúlia radiofònica, Telecos.cat produeix aquest programa de mitja hora de durada on experts de diferents àmbits analitzen un únic tema relacionat amb les TIC i la manera com aquestes estan transformant el món. La setena edició serveix per reivindicar el paper de la dona en un sector majoritàriament ocupat per homes i posar l’accent en la necessitat de fomentar els estudis relacionats amb aquest àmbit entre les noies més joves. L'espai compta amb la participació de Catalina Grimalt (enginyera en Informàtica, CIO del Port de Barcelona i premi Alan Turing de la Nit de les Telecomunicacions d'aquest any), Ana Belén de Sousa (enginyera de Telecomunicació i Cap de Projectes de Comunicacions & ITS d'AUDING & INTRAESA ) i Macarena Palau (enginyera tècnica de Telecomunicació -a lúltim curs d'Enginyeria Superior- i Product Developer a VozTelecom). També intervé a la tertúlia, Sònia Maza (responsable de Comunicació de Telecos.cat) i el director de Tertulia Digital i Dossier Tecnológico, Tomás Cascante, que n'és el presentador-moderador.

"El cafè de les Telecos" compta amb el patrocini de Banc de Sabadell i amb la col·laboració de Technotrends, que cedeix les seves instal·lacions per fer-ne la gravació. El portal Dossier Tecnológico i Barcelonadot també fan difusió del programa.

Escolta "El Cafè de les Telecos" núm. 7:
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
20 abr. 2021 - Llançament de Valkiria Intech

21 abr. 2021 - Fòrum de la comunicació del CAC: Com sobreviure a la societat de la desinformació

21 abr. 2021 - Open Class "Captura de Moviment per a Videojocs" (en línia)

22 abr. 2021 - Ciberseguretat a Catalunya: Coneix la tecnologia necessària per garantir la seguretat de les nostres empreses

22 abr. 2021 - WEBINAR PUE Training Talk: Spark Performance Tuning. Best practices

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.55

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto