#LaNit2019 descobrirà les oportunitats i reptes del 5G i l’eHealth en una doble conferència de la mà de Sergi Figuerola i Anna Benavent

21/01/2019

Sergi Figuerola (Doctor Enginyer de Telecomunicació i director de Tecnologia i Innovació de la Fundació i2CAT), i Anna Benavent (Enginyera de Telecomunicació i presidenta i cofundadora d’Unitss –l’Associació Catalana d’Informàtics de la Salut) seran enguany els encarregats de la doble conferència inaugural de la 24a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que finalment tindrà lloc el proper 18 de març a l’Auditori de Barcelona.

Sota el títol de “5G: una oportunitat”, Figuerola descobrirà als assistents els detalls del salt qualitatiu que l’aplicació d’aquesta tecnologia suposarà en la prestació de serveis digitals en els propers anys. I és que la capacitat d’aquest nou estàndard facilitarà i millorarà les comunicacions i la connectivitat de tota mena de dispositius en xarxa, així com la capacitat i la velocitat en la transferència de dades. En definitiva, un món de noves oportunitats per al món digital on ja vivim.

Membre fundador i CTO de la iniciativa 5GBarcelona i coordinador del projecte europeu H2020 5GPPP-5GCity, Figuerola té una amplíssima trajectòria en R+D en diferents projectes europeus i és coautor i autor de més de 50 publicacions científiques. Actualment, els seus interessos se centren en el 5G, la propera generació d’Internet i la innovació oberta.

De la seva banda, Benavent abordarà el repte de la digitalització global dels serveis sanitaris. Amb el títol de “Salut i tecnologia, un binomi inseparable”, la seva conferència servirà per conèixer les grans aportacions que les noves tecnologies disruptives estan ja fent en el món de la salut, així com aquelles que encara han de venir i que impactaran de manera directa sobre la societat.

Al llarg dels darrers anys, Benavent ha estat al capdavant dels Sistemes d’Informació d’alguns dels centres hospitalaris més rellevants del país. Actual directora d’Organització i Sistemes d’Informació de la Corporació Sanitària Parc Taulí, de 2008 a 2018 va ser CIO de l’Hospital de Granollers, i de 1999 a 2008, responsable de SAP a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Lliurament de premis
La 24a Nit (que tornen a organitzar conjuntament Telecos.cat i COEINF) és alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l'any i l’emprenedoria), els Premis Alan Turing (que premiaran al CIO de l'any i a la responsabilitat social), el Premi Cisco a la Transformació Digital, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit.

>>Més informació i inscripcions a www.lanit.cat

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
25 juny 2024 - Visita tècnica a TV3

25 juny 2024 - Jornada La nova economia de l'espai: oportunitats multisectorials

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92