Compliance: prevenció de delictes i gestió del frau

DATA: 2 i 4 d'abril
HORARI: 15:30h a 19:00h
LLOC: Seu de Telecos.cat
Pl. Ramon Berenguer el Gran 1, entr. Barcelona
PROFESSOR:
Ivan de San Nicolàs i Castejón, Advocat i Consultor en Protecció de Dades i Compliance, DPO certificat.
REQUISITS: Qualsevol persona interessada en el compliance; essent, o no, estudiant, graduat, llicenciat o professional. DIPLOMA Tots els alumnes participants tindran el seu diploma acreditatiu (CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA).
OBJECTIUS

Dotar a l’alumne d’uns coneixements bàsics i introductoris en compliance i riscos en sentit ampli; incidint en conceptes, tipologies, anàlisi del risc i standards que ho regulen.
DIRIGIT A

Qualsevol professional que vulgui dedicar-se al compliance, a la gestió de riscos o al cumpliment de la normativa de protecció de dades i que necessiti potenciar els seus coneixements, habilitats i competències en el cumpliment normatiu i la gestió de riscos.
PROGRAMA

1.- Introducció al Compliance. (1h30’) a) Introducció b) Què és el Compliance? c) Diferència entre el risc inherent i el risc residual 2.- Tipus de Compliance. (1h) a) En funció de la matèria. b) En funció de l’origen: softlaw i hardlaw Tipus de Compliance. 3.- Promoció del compliance a l’organització. (1h) a) Cultura del cumpliment: què és? b) Principis rectors del compliance. c) Carcterístiques i funcions de les persones que participan del compliance. d) Relació entre àrees, departaments i tercers. 4.- Avantatges i inconvenients del Compliance. (1h) a) Despesa o inversió? b) Avantatges i inconvenients. 5.- Sistemes de Gestió de Compliance - CMS. (1h) a) ISO 19600. b) Responsabilitat Penal de les empreses. c) Compromís i lideratge. d) Canal Ètic i de denúncia. 6. Protecció de dades (1h30’) a) Conceptes Generals. b) Canvis derivats del RGPD. c) La figura del DPO-DPD. *Curs organitzat en col·laboració amb el COEINF, l'Asociación de Profesionales en Desarrollo de la Organización (APDO) i la Cambra d'Emprenedors i Empresaris.
PREU

154€ (associat/col·legiat) i 238€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92