Pla operatiu d'emergències i gestió de crisis

DATA: 7, 8 i 9 de novembre 2023
HORARI: 17:00h a 18:30h
LLOC: on line
On line. El link de connexió s'enviarà abans del curs.
PROFESSOR:
Josep Ballart Guasch, enginyer de telecomunicació per la UPC i Màster in Business Administration, per l'Institut de Directius d'Empresa de Barcelona (1989-1991). Ha ocupat diferents càrrecs en empreses del sector elèctric des de 1983 a Espanya i Sudamèrica. Director d'Operacions d'Endesa Distribució Elèctrica a Espanya fins a l'any 2010. Ha estat membre del Comitè Tècnic de Seguiment del Sistema Ibèric, del Comitè Tècnic de Seguiment del Sistema extrapeninsular i membre del "Technical Committee" d'organització del Congrés "Distribution Europe" fins a l’any 2010. Ha participat en diversos òrgans de R+D+I tant en l'àmbit nacional com europeu en el sector de la distribució d'energia elèctrica, així com en grups de treball en Eurelectric (Brussel·les) en temes relacionats amb l'Operació del sistema elèctric i Smart Grids.
DIPLOMA: Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència.
OBJECTIUS

L’objectiu d’aquest curs es poder establir una reflexió que ajudi els assistents a elaborar els seus propis criteris i plans d’acció davant situacions d’estrès. Les situacions per a les quals estan previstos els plans són complexes i difícilment predictibles. Ens centrarem més que en el “què” en els “com”, els “per què” i els aspectes més significatius a considerar en les actuacions previstes. Treballarem l'organització amb la qual es fa front a aquestes dificultats (formació de combat) i els criteris generals d'actuació operativa davant d’emergències, les activitats principals a desenvolupar pels tècnics i la identificació de la seqüència exhaustiva d'accions a realitzar per les diferents unitats implicades. També treballarem els diferents aspectes de “l’abans”, “el durant” i “el després”.
DIRIGIT A

Professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament de plans d’actuació davant de circumstancies extraordinàries que requereixen potenciar al màxim la capacitat normal de l’organització.
PROGRAMA

• Origen i finalitat dels Plans Operatius per fer front a emergències - Temporalitat: abans, durant i desprès. - Empresarials: Tècnics i econòmic, danys i reclamacions • Sistemàtica: - Metodologia - Vigilància, activació, seguiment, desactivació, tancament i balanç - Circumstàncies externes - Mitjans, tècnics, humans, procediment - La funció dels simulacres
PREU

49€ (associat/col·legiat) i 98€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92