WEBINAR: Professional Engineer, el passaport necessari per abordar reptes de nivell

DATA: 18 de juny de 2020
HORARI: 17:30h a 18:30h
LLOC: On line
PROFESSOR:
Francesc González Navarro. Director General de l' AQPE Toni Molina. Secretari General de l'AQPE
El termini d’inscripció finalitza 48h abans de l’hora prevista de l’inici del webinar. Rebreu el link de connexió per entrar a la sessió 24 hores abans de seu l’inici.
OBJECTIUS

Explicar, entre d’altres, perquè la certificació professional com enginyers és una eina que t’ajuda a: • Potenciar la teva carrera professional. Les empreses - tant multinacionals com pimes– busquen, cada cop més, enginyers certificats, ja que això els garanteix que qui ostenta aquesta qualificació posseeix realment els coneixements i la capacitat pràctica concreta per la qual ha obtingut la certificació. La presentació de projectes a licitacions fetes per la Unió Europea, per exemple, puntuen més si estan realitzats per enginyers certificats. • Expandir els teus horitzons professionals. La certificació és una eina de gran ajuda per als que vulguin treballar a organitzacions globals i s’hagin de moure per diferents parts de món. La certificació actua com una mena de carta de presentació professional on s’acredita el teu nivell professional amb uns indicadors estàndards de nivell internacional i això ho fa una eina molt valuosa per als responsables de RR.HH de les grans companyies, esdevenint un requisit cada cop més demanat.
DIRIGIT A

Tots els enginyers que busquen millors oportunitats laborals, ascensos, nous llocs de treball, i introduir-se a nous mercats, noves indústries i nous països, així com per a aquells que vulguin fer valer els seus coneixements en el desenvolupament de les seves carreres professionals
PROGRAMA

Explicació acurada i amb exemples concrets dels avantatges i del procediment per certificar-se professionalment mitjançant l'AQPE.
PREU

Gratuït (associat) i 25€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92