Pla de Desenvolupament dels Municipis

DATA: 9 i 10 de febrer 2021
HORARI: 17:00h a 18:30h
LLOC: on line
el link de connexió serà enviat abans de les dates del curs
PROFESSOR:
Alain Jordà, enginyer superior en Telecomunicació i diplomat del Programa de Direcció General d'EADA. 20 anys al sector privat (a empreses com EPSON o INDRA), durant els que va ser director de Projectes de l'Agència Europea de l'Espai. 10 anys com a regidor de la seva ciutat, Manresa, durant els que va desenvolupar el 1er Pla d'Innovació Local de Catalunya (2005) i va presidir la xarxa de ciutats europees Eurotowns. Des de 2012 acompanya ciutats intermèdies i regions en la definició i el desplegament de les seves estratègies de desenvolupament territorial. Des de 2005 edita el blog Ciudadinnova.blogspot.com i és autor de “Desarrollo Local y Territorial, Una Guía para Políticos y Técnicos", Letrame, 2019 (més informació a www.alainjorda.com).
Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència.
OBJECTIUS

- Prendre consciència de la necessitat d'impulsar el desenvolupament de municipis, ciutats i territoris (comarques, províncies, regions). - Evidenciar la necessitat de que el desenvolupament es construeixi sobre noves bases (verda, tecnològica, inclusió social, cogovernança, nova relació rural-urbà...) - Esbrinar els requisits imprescindibles i els criteris a aplicar per a reeixir en aquesta missió - Conèixer la metodologia de treball a aplicar, en la qual serà clau que la visió de futur de la ciutat es defineixi conjuntament amb la societat local.
DIRIGIT A

Polítics i tècnics responsables del desenvolupament dels seus municipis, ciutats i territoris. També és d’interès per a totes aquelles persones dels àmbits de l'acadèmia, de l'empresa o de la societat civil, implicades o interessades en participar i recolzar aquest desenvolupament.
PROGRAMA

La primera sessió, dimarts dia 9 de febrer a les 17.00h: - La complexitat de la gestió de la ciutat - Per què fracassen els plans estratègics, de desenvolupament,....? - Preguntes i respostes La segona sessió, dimecres dia 10 de febrer a les 17.00h: - Com definir un pla que porti la ciutat a un desenvolupament efectiu i que la porti a destacar entre les seves ciutats veïnes (per tal d'atraure talent, activitats, etc.)? - Preguntes i respostes
PREU

40€ (associat/col·legiat) i 70€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92