Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   

Pla de Desenvolupament dels Municipis

DATA: 9 i 10 de febrer 2021
HORARI: 17:00h a 18:30h
LLOC: on line
el link de connexió serà enviat abans de les dates del curs
PROFESSOR:
Alain Jordà, enginyer superior en Telecomunicació i diplomat del Programa de Direcció General d'EADA. 20 anys al sector privat (a empreses com EPSON o INDRA), durant els que va ser director de Projectes de l'Agència Europea de l'Espai. 10 anys com a regidor de la seva ciutat, Manresa, durant els que va desenvolupar el 1er Pla d'Innovació Local de Catalunya (2005) i va presidir la xarxa de ciutats europees Eurotowns. Des de 2012 acompanya ciutats intermèdies i regions en la definició i el desplegament de les seves estratègies de desenvolupament territorial. Des de 2005 edita el blog Ciudadinnova.blogspot.com i és autor de “Desarrollo Local y Territorial, Una Guía para Políticos y Técnicos", Letrame, 2019 (més informació a www.alainjorda.com).
Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència.
OBJECTIUS

- Prendre consciència de la necessitat d'impulsar el desenvolupament de municipis, ciutats i territoris (comarques, províncies, regions). - Evidenciar la necessitat de que el desenvolupament es construeixi sobre noves bases (verda, tecnològica, inclusió social, cogovernança, nova relació rural-urbà...) - Esbrinar els requisits imprescindibles i els criteris a aplicar per a reeixir en aquesta missió - Conèixer la metodologia de treball a aplicar, en la qual serà clau que la visió de futur de la ciutat es defineixi conjuntament amb la societat local.
DIRIGIT A

Polítics i tècnics responsables del desenvolupament dels seus municipis, ciutats i territoris. També és d’interès per a totes aquelles persones dels àmbits de l'acadèmia, de l'empresa o de la societat civil, implicades o interessades en participar i recolzar aquest desenvolupament.
PROGRAMA

La primera sessió, dimarts dia 9 de febrer a les 17.00h: - La complexitat de la gestió de la ciutat - Per què fracassen els plans estratègics, de desenvolupament,....? - Preguntes i respostes La segona sessió, dimecres dia 10 de febrer a les 17.00h: - Com definir un pla que porti la ciutat a un desenvolupament efectiu i que la porti a destacar entre les seves ciutats veïnes (per tal d'atraure talent, activitats, etc.)? - Preguntes i respostes
PREU

40€ (associat/col·legiat) i 70€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.77

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto