Recorregut vital pel BLOCKCHAIN

DATA: 30 de maig, 1 i 2 de juny
HORARI: de 16:00h a 18:30h
LLOC: ON LINE
Els enllaços de connexió seran enviats just abans del curs
PROFESSOR:
• Joan Solé, Enginyer de Telecomunicació, ex-president Associació Enginyers de Telecomunicació, CIO Winparf. • Francisco Sarrias, Enginyer de Telecomunicació, Entrepreneurial Engineer. NXT/ARDOR Blockchain
Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència.
OBJECTIUS

El Blockchain es basa en la implementació d’un registre continu de moviments o canvis en la informació completament segur per criptografia y públicament compartit. El Blockchain te innombrables avantatges entre elles, la rapidesa de les transaccions, la possibilitat de crear moneda virtual, la eliminació d’intermediació, el frau zero en transaccions, la accés universal, la materialització dels bens digitals,... El curs ensenya en 6 conceptes claus el que és i representa la tecnologia del Blockchain emulant el recorregut vital i personal que estan fent els ponents per seguir una tecnologia que avança a gran velocitat i per a arribar a entendre els fonaments.
DIRIGIT A

Professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament del blockchain des de totes les seves diferents perspectives per tal de descobrir àmbits d’aplicació.
PROGRAMA

• L’origen : Aconseguir la moneda 100 % digital. Una moneda de i per al poble • Les matemàtiques i la tecnologia com a elements habilitadors • L’ecosistema adaptatiu (miners, desenvolupadors i usuaris) • Un sistema garant de confiança. Mil aplicacions més enllà de la moneda • De l’inalterable a l’inexorable. Els contractes intel·ligents • Un non mon per explorar: o Les DAO o un nou model empresarial o Les NFT o una nova propietat o El Metavers o un nou univers personal (el Web3.0)
PREU

121€ (associat) i 241€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92