IA: ChatGPT i generació de continguts

DATA: 17 i 18 de juliol 2024
HORARI: de 15:30 h a 19:30 h
LLOC: ON LINE
Els enllaços de connexió seran enviats just abans del curs
PROFESSOR:
Enrique San Juan Periodista, especialitzat en noves tecnologies, té una àmplia experiència en Internet i les seves aplicacions empresarials des dels seus inicis. Consultor en Social Media per a institucions, empreses i personatges públics. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha coordinat el suplement de tecnologia Novatec de La Vanguardia, i ha treballat en el departament de comunicació d’IBM Espanya. Actualment, és Director de l'agència digital Community Internet a Barcelona.
Tots els alumnes participants tindran el seu diploma acreditatiu (CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA).
OBJECTIUS

Descobrir què és la Intel·ligència Artificial, les aplicacions més importants i la manera en que ens pot ajudar a treballar de manera més efectiva, pràctica i ràpida en les quatre àrees de la creació de continguts: textos, imatges, vídeos i àudios. Inscriu-te i avança en l'aplicació pràctica de la IA en dues sessions altament inspiradores, dinàmiques i efectives.
DIRIGIT A

Tot tipus de professional interessat en la matèria i especialment als vinculats amb la creació de continguts digitals per a qualsevol tipus de tasca i objectiu.
PROGRAMA

1. Què és la intel·ligència artificial i com aplicar-la a la nostra activitat. 2. ChatGPT: generació de textos per a posts, articles, informes i més. 3. Creació d'imatges professionals, dissenys i idees espectaculars amb IA. 4. Vídeos que expliquen serveis amb presentadors i avatars virtuals. 5. Generació d'àudios de música o veus (amb to i emocions). 6. Com generar els millors prompts (tant per a textos com per a imatges). 7. Programes de validació de continguts d'IA. 8. El canvi estratègies de posicionament i SEO davant la IA. 9. Estudi de casos, aplicacions i tècniques. + BONUS: com aprofitar les noves oportunitats professionals de la IA.
PREU

188€ (associat/col·legiat) i 298€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92