Linkedin per a professionals i vendes

DATA: 20 de març 2024
HORARI: 15:30h a 19:30h
LLOC: ON LINE
Els enllaços de connexió seran enviats just abans del curs
PROFESSOR:
Enrique San Juan Periodista, especialitzat en noves tecnologies, té una àmplia experiència en Internet i les seves aplicacions empresarials des dels seus inicis. Consultor en Social Media per a institucions, empreses i personatges públics. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha coordinat el suplement de tecnologia Novatec de La Vanguardia, i ha treballat en el departament de comunicació d’IBM Espanya. Actualment, és Director de l'agència digital Community Internet a Barcelona.
Tots els alumnes participants tindran el seu diploma acreditatiu (CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA).
OBJECTIUS

Aquest és un curs intensiu de guiatge i d'entrenament pels professionals per tal d’aconseguir treure profit de la xarxa professional Linkedin.
DIRIGIT A

El curs està adreçat a professionals de l'enginyeria i/o del sector tecnològic, o de qualsevol altre àmbit, que vulguin treure el màxim profit de Linkedin com a eina de treball a l’hora de donar a conèixer el seu perfil a les xarxes socials.
PROGRAMA

1. Linkedin, la xarxa dels negocis número 1 a la era digital 2. Els espais de continguts i la interacció 3. Com presentar-se davant dels clients i tenir el millor perfil (pautes corporatives) 4. Com buscar clients i detectar oportunitats (metodologia de treball) 5. Com generar relacions de valor (presentació de productes i serveis) 6. La tècnica de l’atracció magnètica mitjançant la informació 7. El tancament d’una venta (mètodes que funcionan) 8. Actuació en equip i Social Selling 9. Marcar objectius, realitzar el seguiment i verificar els resultats 10. IA al Linkedin, la parella perfecte per vendre
PREU

95€ (associat/col·legiat) i 160€ (no associat)
Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS

Omple el següent formulari.
MÉS INFORMACIÓ I CONSULTES

Telèfon: 935 513 322
Correu electrònic: formacio@telecos.cat
Fitxa pdf del curs  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92