Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   EXPOelèctric

Expoelectric és una iniciativa organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, l'Institut Català d'Energia, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Barcelona i la Diputació de Barcelona i busca acostar i familiaritzar el ciutadà amb la mobilitat de zero emissions i els vehicles elèctrics. Els seus principals objectius són:

- Promoure els vehicles elèctrics com a motor de transformació de la ciutat
- Sensibilitzar, divulgar i promoure l’estalvi i l’eficiència energètica entre la ciutadania en un entorn lúdic i participatiu, divulgant les diferents alternatives de mobilitat urbana i interurbana que anul·len o redueixen al mínim les emissions contaminants.
- Promoure l'ús cívic del vehicle i fomentar la conducció eficient. Impulsar la trobada de les empreses i emprenedors del sector amb els potencials consumidors i facilitar la creació de sinèrgies entre els professionals.

La campanya arriba a la seva 7a edició i s'hi podran realitzaran les següents activitats:

  • EXPOtest: Espai que ofereix l’oportunitat de conèixer i provar tot tipus de vehicles elèctrics. L’Expotest disposarà d’un circuit tancat de proves especial per a motocicletes i bicicletes elèctriques, així com d’un recorregut obert per a les proves de cotxes en trànsit obert.
  • e-casa: Activitat promoguda per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) en el marc de l'EXPOelèctric i pionera a nivell europeu que recrearà un habitatge autosuficient energèticament que utilitza el vehicle elèctric com a font d’energia. Aquesta llar estarà equipada amb elements de generació d’energia renovable, com plaques solars per proveir-se d’energia neta i sostenible.
  • e-col·loquis: Punt de trobada per a resoldre tots aquells interrogants que envolten i comporten l'ús dels vehicles elèctrics a l’usuari.
  • e-concert: Actuació musical en directe que se celebrarà al mateix temps que circulen vehicles elèctrics al seu voltant. 
  • Activitats infantils: Activitats per a què els visitants més menuts de la fira es diverteixin coneixent el vehicle elèctric.

 

11.11.2017 - 12.11.2017

De 10:00h a 19:00h

Arc del Tiomf a Barcelona

Passeig de Lluis Companys, s/n

Barcelona

 Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 ag. 2020 - Gamesmatch 2020 - Virtual Networking Event

15 set. 2020 - Finding insights with data: bringing the power of AI and machine learning to IoT (webinar series)

16 set. 2020 - Sessió Informativa del màster en Advanced Programming for AAA Video Games i del màster en Animation & Digital Arts for AAA Video Games

28 set. 2020 - Webinar: Temps d'incertesa. Com accedir a dades i informació que sigui creïble i útil?

30 set. 2020 - Jornada de difusió tecnològica. Cap a un nou model d’indústria: 4.0 i sostenible

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.50

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto