Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   iGenium'18: Enginyeria i Mobilitat

Presentació:

Telecos.cat, juntament amb les associacions d´enginyers Aeronàutics, Agrònoms, Camins, Informàtics, Industrials, ICAI, Mines, Monts i Navals, aplegades a l´Institut dEnginyers de Catalunya, presenten iGenium´18, Enginyeria i Mobilitat, per donar a conèixer els projectes d´enginyeria que aporten solucions a la mobilitat en tres àmbits: Infraestructures, ciutats intel·ligents i territori.

Durant els últims anys els patrons de mobilitat estan canviant ràpidament. La mobilitat, com la resta delements que componen l´entorn social, ha dadaptar-se als nous reptes i necessitats que es deriven dun marc socioeconòmic i tecnològic canviant i en constant evolució. Els Projectes denginyeria han d´adaptar-se al context social, econòmic i emergent, adoptant les noves tecnologies de la comunicació, a una realitat local i global que canvia ràpidament.

Aquesta jornada es dirigeix als professionals de l´enginyeria, a les empreses i consultories, a la indústria, als estudiants d´enginyeria i a les administracions públiques.


Programa iGenium’18: 

17:00 h. Sessió Plenària

Inauguració

 • Ricard Granados. President de l’Institut d’Enginyers de Catalunya.
 • Oriol Altisench- Degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya.
 • Matilde Villarroya, directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Sessió

 • El futur de l’automocióVicenç Aguilera. Enginyer Industrial. President del Circuit Barcelona- Catalunya
 • Regulació Aeroportuària. Programa DORAJavier Marín. Enginyer Aeronàutic. Director General d’AENA

18:00 h. Sessions temàtiques paral·leles

 • Infraestructures
  • Les rodalies ferroviàries. Un requeriment per la sostenibilitat metropolitana. Pere Macias. Enginyers de Camins. Coordinador Rodalies Renfe i Adif ( pendent de confirmació)
  • FERRMED. El Corredor Ferroviari Mediterrani. Transport de mercaderies al servei de l’economia sostenibleJosep Maria Rovira. Enginyer Industrial. Secretari General de FERRMED
  • Equips de transport de mercaderies sostenible. Projecte europeu de recerca i desenvolupament HermesEnric Blasco. Enginyer Industrial. Conseller Delegat de IDP.
 • Ciutat intel·ligents
  • La Mobilitat i les TICManel Villalante. Enginyer Industrial. Director general d’Estratègia i Desenvolupament de Renfe.
  • Promoció de projectes d’indústries de la mobilitat a Catalunya. Sergi Barbens. Direcció General d’Indústria-ACCIO. Generalitat de Catalunya
  • Mobilitat i Tram: el cas del 22@ de BarcelonaXavier Binefa. Enginyer Informàtic. Professor del departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra.

Modera: Salvador Ramon. Director de Telecos.cat.       

 • Mobilitat al territori
  • Els Camins Rurals, una estratègia de reequilibri territorial i cohesió socialAntoni Enjuanes. Enginyer Agrònom. Sub-director general d’Infraestructures Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
  • Foment de mobilització de la fusta amb les TIC. VIACAT (POCTEFA IFORWOOD)Teresa Cervera. Enginyera Forestal. Centre de la propietat Forestal de la Generalitat de Catalunya.
  • Plataforma integral d’actuacions forestals i seguretat en el treball (PIAFST). Jesús Fernández. Enginyer forestal i Miguel Ángel Sobrino, enginyer agrònom.

19.30 h. Cloenda.

Estratègia Marítima de Catalunya 2030. Sergi Tudela. Director general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya.

 

19:45 h. Còctel – Networking

 

20:30 h. Fi de l’acte

 
 Anterior event Següent event

         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
25 set. 2018 - Sessió informativa del màster en IT Project & Service Management

25 set. 2018 - Blockchain, la República Digital Distribuïda

27 set. 2018 -
Diada TIC 2018: "Inspirant la revolució digital"

27 set. 2018 - Jornada de Formació ISACA: “Security Operations Center (SOC)”

28 set. 2018 - Agricultura 4.0: cap a la digitalització de l’agricultura

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.19

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..