VII Congrés ISACA BCN: "Tecnologies disruptives i privadesa en una societat digital"


ISACA Barcelona
 és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d´opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l´auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les activitats que l´associació realitza estan dirigides a un ampli grup de professionals i acadèmics que busquen noves oportunitats en l´ús de les TIC.

Després de l´èxit obtingut en la sisena edició del Congrés "Valor i Gestió Garantida", que va aconseguir uns resultats excel·lents conviden a l´optimisme i que posen de manifest la importància i l´interès que susciten les TIC entre els diversos col·lectius professionals.

Així, ISACA Barcelona té previst realitzar, el pròxim dia 23 d’octubre de 2018, el Seté Congrés ISACA Barcelona, sota el lema "Tecnologies disruptives i privacitat en una societat digital", tornarà a reunir reconeguts professionals de diferents sectors especialitzats en l´ús i l´optimització de les TIC per donar una visió professional i eficaç sobre la seva importància per aconseguir els objectius de qualsevol organització.

A partir de les diferents ponències, s´informarà d´innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als interessats en la utilització de les TIC, ser competitius en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al capdavant pot ser determinant per aconseguir l´èxit.

Es tracta d´una oportunitat molt interessant per conèixer de la mà de professionals destacats en el sector de les TIC com utilitzar aquestes eines i aprofitar les possibilitats que ens ofereixen en l´actual societat de la informació.

Gràcies a l´acord de col·laboració que tenim amb ISACA Barcelona, des de Telecos.cat podem convidar fins a 20 associats a assistir-hi gratuïtament (l´entrada està valorada en 150€). Els interessats podeu enviar un correu a serveis@telecos.cat amb l´Assumpte VII Congrés ISACA BCN i s´assignaran les invitacions per ordre de sol·licitud. 


Agenda Provisional

 Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92