TEDxBarcelonaED en educació emergent

Conscienciació

Com poden aprendre els estudiants a auto-regular el seu comportament i focalitzar la seva concentració en l’èxit acadèmic?

Com donar suport per millorar el rendiment acadèmic a més d’augmentar la presa de perspectiva, l’empatia i l’amabilitat i fomentar l’habilitat de resoldre problemes complexos?

Quin és el paper de la neurociència per viure feliç, sa i ambcoherència?

Tecnologia

Podem usar la tecnologia per resoldre els reptes educatius? Proporcionar el millor contingut educatiu a les zones més remotes i les comunitats més desafavorides? Garantir l’educació permanent.Adaptar-nos al ritme de cada individu. Gamificar la corba d’aprenentatge.

Com podem crear experiències significatives que puguin ser extensibles? Com aglutinar materials, asignatures, experts iexperiències que puguin accelerar ràpidament l’aprenentatge? I descentralitzar el procés de generació de continguts?

Valors

Quins valors ensenyem als nostres fills? A través de l’sport o les arts, com desenvolupem el respecte, l’esperit d’equip i la col.laboració?

Com canviem la perspectiva de gènere des de la infancia? Podem aplicar els principis de “Burning Man” a l’aula per un aprenentatge auto-dirigit o experiments col.laboratius?

Metodologia disruptiva

En un món on els continguts han deixat d’ estar en el professor per estar en la xarxa, un dels principals problemes als que ens enfrontem és el d’ innovar en les metodologies de generació de coneixements i abandonar els formats verticals com la lliçó magistral.

Quines  metodologies són les que veritablement donen poder als estudiants com productors de coneixement al segle XXI (Flip Classroom, PBL, ) i quins altres factors (arquitectura i sistemes d’ evaluació entre altres) és important canviar per a que l’aprenentatge succeeixi?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
06 març 2024 - Barcelona Open Data Day

20 març 2024 - La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

09 abr. 2024 - Advanced Factories

17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92