Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Unim món acadèmic i professional al VII Fòrum d'Escoles d'Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-audiovisual

18/09/2019

Directors i caps d’estudi de les escoles d’enginyeria i màsters de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual de Catalunya, es donaven cita ahir en el VII Fòrum d’Escoles d’Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual, una iniciativa de Telecos.cat que té com a objectiu intensificar les relacions entre el món acadèmic i professional.

Amb el patrocini d'IDEVENTS, la trobada -que com és habitual es va dur a terme en el decurs d’un dinar de treball- comptava també amb la participació del secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Francesc Xavier Grau, així com de la directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d'Educació, Mar Camacho, i dels rectors de la UPC i la URL, Francesc Torres i Josep M. Garrell.
 
Després de les paraules de benvinguda del president de Telecos.cat, Pedro Linares, arrencava la ponència inaugural, a càrrec del secretari d'Universitats, qui sota el títol de "Catalunya, regions de coneixement", abordava el posicionament de Catalunya dins el mapa mundial i europeu de la societat del coneixement. Grau posava sobre la taula una dada preocupant: "En tot el que és innovació estem per sota de la mitjana europea. En 2 anys un 20% de les regions europees ens han avançat. No fer res és perdre posicions", advertia. Davant d'aquesta situació alertava sobre la necessitat "imperiosa" d'actuar prenent com a referent la recepta "danesa": "El coneixement porta creixement, el creixement, prosperitat, i la prosperitat, benestar". En aquest sentit presentava el "Pacte nacional per a la societat del coneixement", que situa el coneixement com a eix vertebrador de les polítiques dinamitzadores per a una activitat productiva sostenible, innovadora, integradora i oberta al món (descarregueu la presentació de Xavier Grau AQUÍ).

Tot seguit, arrencaven les presentacions amb una primera intervenció d'Anna Sánchez, vicepresidenta de Telecos.cat, CEO d’ITimes Advisers SL i presidenta de la Comissió de Societat Digital a Foment del Treball, qui va oferir algunes reflexions sobre els resultats dels darreres informes sobre talent digital (descarregueu la presentació d'Anna Sánchez AQUÍ).

A continuació, arribava el torn de la directora general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació, Mar Camacho, qui presentava les tendències en cultura digital pel que fa a la innovació en l'àmbit educatiu (descarregueu la presentació de Mar Camacho AQUÍ).

Posteriorment, el director de Telecos.cat, Salvador Ramon, donava a conèixer els serveis i avantatges que l'entitat posa a disposició d'estudiants i professionals (descarregueu la presentació de Salvador Ramon AQUÍ).
 
Després de la presentació de  Roberto Escayola, director general d’Idevents sobre viatges i esdeveniments a mida (descarregueu-la AQUÍ), s'iniciava un interessant diàleg entre els assistents.
 
>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 - WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

16 jul. 2020 - EXPONENTIAL DAY #2: Com transformarà la nova mobilitat el futur de les empreses?

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto