Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Es crea l'European Alliance for the Mutual Recognition of Certification of Engineering Competencies (ENGINET) amb la participació de l'AQPE

10/12/2019

Fa dos anys es va iniciar a Barcelona, en el 1st International Forum on Professional Engineer, un procés que va tenir continuïtat a Toulouse 2018 i Roma 2019, i que s’ha concretat aquest desembre a l'Haia acordant la imminent constitució de l’Alliance for the Mutual Recoginition of Certification of Enginneering Competencies, abreviat ENGINET, un espai comú de les empreses de certificació europees per treballar conjuntament cap a un model únic de certificació de competències.

Els països que composen aquesta aliança són Holanda, França, Portugal, Itàlia i Espanya, i s’espera que Alemanya i Gran Bretanya s’incorporin molt aviat.

De moment aquest procés és concreta en diferents acords de reconeixement com els que l’AQPE té signats amb les organitzacions de certificació de competències dels enginyeres/es a França, Holanda o Itàlia, segons els quals un Professional Engineer certificat per l’AQPE és reconegut com un IPF (Ingénieur professionnel de France), un Chartered o Incorporated Holandès o be un Certing o Certing Advanced Italià.

L’objectiu és millorar la mobilitat internacional situant com a professionals en un mateix pla tots aquells enginyers o enginyeres certificats per cada una de les diferents organitzacions, per davant de les disposicions oficials i administratives, encara vigents en molts dels països regulats, com el nostre.

Aquest és un pas de gegant per tal que els nostres enginyers, independentment del seu títol, siguin reconeguts en tots aquells països on la certificació és exigida per les empreses i organitzacions com a garantia de solvència professional mes enllà dels coneixements i posant en valor l’experiència, les competències, la capacitat de comunicació, el lideratge, la gestió de recursos, o les pràctiques sostenibles i l’ètica professional.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
07 jul. 2020 - Jornada de Formació ISACA: “Eines descentralitzades contra el Covid-19”

08 jul. 2020 - Conferència: Com els negocis tradicionals xinesos s'han reinventat degut a la Covid-19?

08 jul. 2020 - Overcome covid-19: prepara la teva startup per a la nova economia postcoronavirus

09 jul. 2020 - Jornada: Green Deal Open Innovation Challenges

09 jul. 2020 - WEBINAR IOTSWC: Reinforcing Infrastructure: IoT as a Catalyst for Resilience in Times of Uncertainty

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto