Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació renova el conveni de col·laboració amb Nexica

30/05/2013

L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET) i l’empresa Nexica han renovat avui el conveni de col•laboració que mantenen des de fa ja quatre anys. El president de l’ACET, Joan Solé, i el director general de Nexica, Jordi Mas, han segellat l’acord a la seu de l’empresa a Barcelona, refermant el compromís de seguir treballant conjuntament per oferir un servei de qualitat al col·lectiu de “telecos” que l’ACET representa. 

Nexica, amb més de 15 anys d’experiència i especialització en Virtualització, Cloud Computing i allotjament d’aplicacions crítiques, subministra a l’ACET els serveis d’enviaments massius d’e-mails, e-butlletins i les bústies de correu electrònic amb domini @telecos.cat dels col·legiats i associats. De la seva banda, l’ACET recolza Nexica fent difusió de les activitats que aquesta duu a terme i poden ser d’interès per al col·lectiu. A més, l’acord té com a objectiu fomentar i promoure l’organització de jornades informatives i seminaris de formació adreçats als professionals del sector. 

La trobada d’avui també ha servit per visitar l’innovador centre de dades que Nexica té a Barcelona. Amb una plantilla de 70 professionals i una facturació anual de 6,1 milions d'euros (dades de 2011), l’empresa compta amb més de 1200 clients, entre els quals destaquen Mango, la multinacional d'alimentació Danone, la companyia aèria Vueling o l'Euroleague de Bàsquet, entre d’altres. Segons Joan Solé, “l’acord amb Nexica referma el compromís de l’ACET per les empreses catalanes que aporten valor afegit i aposten pels professionals del país”.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 -
WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

15 jul. 2020 - WEBINAR: Mi posicionamiento en LinkedIN

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto