Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


PROMOCIÓ: 10% de dte. en la nova convocatòria de formació i certificació oficial amb PUE (nous cursos en ciberseguretat!)

22/07/2020


Gràcies a l'acord de col·laboració que tenim amb PUE, des de Telecos.cat podem oferir a tots els membres del col·lectiu un 10% de descompte en la nova convocatòria octubre-gener de PUE, on trobaràs tots els cursos oficials TIC amb certificació associada disponibles
Aprofita per ampliar el teus coneixements TICi descobrir les noves propostes en ciberseguretat. Podràs formar-te i certificar-te en les tecnologies referents a nivell empresarial:
 
>>CURS OFICIAL AZURE 
AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies
Aprèn com implementar controls de seguretat en una empresa, així com prevenir i corregir vulnerabilitats en Microsoft Azure mitjançant l'ús d'eines i tècniques de scripting, automatització, virtualització i arquitectura de N-tier en el núvol.

>>CURS OFICIAL MICROSOFT 365 

MS-500: Microsoft 365 Security Administration
Domina les diverses tecnologies de protecció contra amenaces en entorns Microsoft 365: Azure Identity Protection, Activi Directory Federation Services, seguretat dels dispositius mòbils i les seves aplicacions, Microsoft Cloud App Security, etc.

>>CURS OFICIAL EC-COUNCIL 

CEH – Certified Ethical Hacker
Forma't com un professional reconegut en ciberseguretat i aprèn a implementar innovadores tècniques que ajudin la teva organització a generar ciberresiliencia des de dins. Acredita els teus coneixements amb la certificació Certified Ethical Hacker (C|EH) de EC-Council.

Dóna un cop d'ull a la resta de CURSOS CONFIRMATS
de la convocatòria Octubre-Gener (cursos oficials amb realització garantida en Cloudera, Microsoft, Azure, Google Cloud, EC-Council i més. Sense risc de cancel·lacions i amb la certificació inclosa).
 
>> Per a més informació contacta amb PUE (93 206 02 49; training@pue.es i identifica't com a membre de Telecos.cat amb el teu número d'associat.  

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

26 gen. 2022 - Introducció als sistemes IOT i l'aplicació de tècniques d'Intel·ligència Artificial als dispositius

26 gen. 2022 - Xerrada "La salut digital (TIC)"

26 gen. 2022 - Presentació de l’estudi sobre l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a Catalunya!

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto