Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


El secretari del CETC visita el Sónar+D, el punt de trobada entre creativitat, tecnologia i negoci del festival

13/06/2013

visita sonarCoincidint amb la inauguració de la vintena edició de Sónar 2013, el Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art que se celebra aquesta setmana a Barcelona, una delegació formada per representants de la Generalitat de Catalunya i de diferents àmbits relacionats amb el sector TIC català han realitzat avui una visita guiada per Sónar+D, un nou espai fruit de la col·laboració del festival amb la Mobile World Capital Barcelona que pretén ser punt de trobada entre creativitat, tecnologia, innovació, mobilitat i negoci.

Entre als assistents a la visita, que ha encapçalat el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, es trobava Albert Alcarraz, secretari de la Junta del Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació (CETC). També hi eren presents alguns membres del Consell TIC de Catalunya, l’òrgan col·legiat assessor del Departament d’Empresa i Ocupació en matèria de polítiques de telecomunicacions i societat de la informació, com Francesc Fajula (Fundació Banesto) o el Dr. Andreu Veà, i el director general de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, Ginés Alarcón.
 
Carles Flamerich  ha valorat molt positivament l’oportunitat que suposa aquest nou espai dins d’un festival de renom internacional com és Sónar perquè “permet demostrar que la tecnologia en general, i la tecnologia mòbil en particular, són el futur en tots els àmbits de negoci, com ara la indústria cultural, i donar encara més visibilitat a la ja evident relació entre mobilitat i creació”.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 set. 2022 - Sessió informativa del Màster en Smart Energy

07 set. 2022 - Oficina Acelera Pyme: Blockchain i la seva adopció a negocis tradicionals

07 set. 2022 - SpaceTech: Reptes i oportunitats vistes per Jaume Sanpera de Sateliot i Xavier Lobao de l’Agència Europea de l’Espai

08 set. 2022 - Conferència: "El gènere dels algoritmes"

12 set. 2022 - UPCArts: Intel·ligència artificial i tecnoètica

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.80

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto