Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


NOU CONVENI amb Foment del Treball: col·laborem activament en matèria de Telecomunicacions i TIC

02/02/2021

L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i Foment del Treball han signat un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues entitats unir esforços en benefici de la competitivitat de les empreses catalanes del sector de les Telecomunicacions i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Amb aquest objectiu, Telecos.cat participarà a partir d’ara de les comissions assessores de la patronal catalana que són òrgans d'estudi i consulta especialitzats en temàtiques d'interès econòmic i social. Així, s’ha proposat ja la seva inclusió en les comissions de Societat Digital, Innovació i Emprenedoria.

D’aquesta manera, Telecos.cat col·laborarà amb Foment en el seu posicionament en matèria de Telecomunicacions i TIC i podrà realitzar informes, treballs i estudis sota l'encàrrec de la patronal catalana.

Ambdues entitats, a més, es comprometen a col·laborar en la difusió mútua d'activitats que siguin d’interès per als seus membres, facilitant-ne l’accés preferent als esdeveniments -jornades, seminaris, cursos, etc- que ambdues organitzin.

Telecos.cat ofereix, a més, la seva borsa de treball a Foment per satisfer les demandes de personal tècnic qualificat, tant a nivell junior com a nivell sènior, així com de càrrecs de direcció.
 
*Foto: D’esquerra a dreta, el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i el de Telecos.cat, Pedro Linares, durant la signatura del conveni.

 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

26 gen. 2022 - Introducció als sistemes IOT i l'aplicació de tècniques d'Intel·ligència Artificial als dispositius

26 gen. 2022 - Xerrada "La salut digital (TIC)"

26 gen. 2022 - Presentació de l’estudi sobre l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a Catalunya!

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto