Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


La Generalitat fa pública l'Agenda Digital per a Catalunya 2020

11/07/2013

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va fer públic el passat 2 de juliol el document definitiu de l’Agenda Digital per a Catalunya 2020, l’estratègia digital de Catalunya per als propers anys, que posa la mirada en el 2020 com a any emblemàtic en què els fruits d’aquest treball han de ser una realitat tangible per a ciutadans i empreses, en línia amb els plans de la Unió Europea formulats en l’Agenda Digital per a Europa 2020 i d’acord amb els objectius marcats al Pla idigital del Govern català. idigital, Agenda Digital per a Catalunya 2020 és, doncs, la concreció de les estratègies de desenvolupament de les TIC i un full de ruta que ha de permetre a Catalunya aconseguir els nivells de desenvolupament dels països europeus més avançats en l’aprofitament de les TIC.

Felip Puig va fer públic el document en el marc de la tercera sessió ordinària del Consell TIC de Catalunya, l’òrgan col·legiat que assessora el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya en matèria de polítiques de telecomunicacions i societat de la informació i que promou la coordinació de les actuacions dels agents sectorials orientades a impulsar les TIC a Catalunya. Tant els membres del Consell TIC, com els representats de les entitats adherides (entre les quals es troba el Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya) han participat activament en l’elaboració d’aquest document, una mostra de col·laboració i coordinació de la societat civil amb l’actuació pública, ja que recull aportacions dels diversos agents que intervenen en l’impuls de les TIC al nostre país, ja sigui des del món empresarial, professional o acadèmic.

En aquest sentit, Puig va agrair i reconèixer la col·laboració del sector en general i del Consell TIC en particular, tot assegurant que “amb el vostre feedback i les aportacions rebudes per les diferents entitats empresarials, professionals i sectorials hem elaborat el document definitiu de l’Agenda Digital per Catalunya 2020 i hem posat així el fil a l’agulla del ple desenvolupament de la societat digital catalana”.
 
Consulteu l'Agenda Digital per a Catalunya 2020 aquí 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
28 set. 2020 - Webinar: Temps d'incertesa. Com accedir a dades i informació que sigui creïble i útil?

29 set. 2020 - Diada de les TIC 2020: “Technology Empowering People”

29 set. 2020 - Gran Final SmartCatalonia Challenge 2020 amb ARCA

29 set. 2020 -
Celebració de #SantGabriel2020: 100 anys avançant-nos a futur

30 set. 2020 - Jornada de difusió tecnològica. Cap a un nou model d’indústria: 4.0 i sostenible

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.50

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto