Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Presentació de la Memòria Econòmica Catalunya 2012

29/07/2013

El sector industrial liderarà la sortida de la crisi a Catalunya i el canvi de model econòmic que se'n derivarà. Aquesta és una de les principals conclusions de la Memòria Econòmica de Catalunya 2012, que elabora el Consell General de Cambres de Catalunya i que es va presentar divendres a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.
La publicació, que s'elabora des de l'any 1965, inclou un monogràfic sobre la indústria que identifica les seves potencialitats i aporta punts de vista en el disseny de la política industrial a Catalunya.
A l'estudi de les 13 cambres de comerç de Catalunya s'analitzen els 10 principals factors de competitivitat de la nostra indústria: infraestructures de transport; sòl industrial; energia; regulació administrativa; finançament; fiscalitat empresarial; capacitat innovadora; formació industrial; estructura empresarial, i costos laborals unitaris.
Jordi Berenguer, vicedegà del Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC), va assistir a la presentació de l'informe, acte presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas.
 
Més informació a la següent Nota de premsa 
Consulteu i descarregueu la Memòria Econòmica de Catalunya 2012 íntegre.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto